Loonaq_06Ogos-09November Dapatkan Domain Termurah
Dari NetKL serendah RM29.95 setahun! Beriklan disini

Komen Berbalas Terpanjang di Fanpage WSB

22 comments
Deretan balasan komen ini dimonopoli oleh Admin WSB & Loyal Wasaber Afie.Ain. Komen terpanjang ini mencecah 100 komen. Komen ini juga berbentuk sebuah cerita fantasi yang menarik. Kalau difilemkan, berkemungkinan mampu memecahkan rekod pecah panggung di Malaysia. Layankan kisah ini.


Kisah Fantasi by Admin & Wasaber AfieAin

1, 2, 3 mula membaca...

Komen Terpanjang

Oleh kerana komen tersebut terlau panjang dan khuatir akan memanjangkan entri ini, imej komen tersebut perlu dimuatturun dan layankan melalui komputer anda dengan menggunakan fungsi zoom.


Memang sebuah cerita fantasi yang indah bukan!?

Pengakhiran yang sangat bahagia!

Oh ya! Siapa sudi menaja filem ni? Angkat tangan!

22 Respon dari Wasaber.

  1. okeh...memang cam mau terbirak baca! keh keh keh! hilang emo ku sekejap! :)

  2. Wah .. macam mana sy boleh terlepas ni aaa.. HAHAHAHA.... jap jap... mau p baca..

    Biasalah kan.. best bha berfantasi ni.. Sy sukaaa

  3. Just says:

    sangat ketinggalan ba aku klu bab2 FB ni.. huhuhu..

  4. Admin says:

    @Just ko lynkan sj isah fantasi tu just..best tu... :c

  5. ~NieZa~ says:

    bus...air apa kmu men smbur2 dlm mulut 2???
    air taik???
    hahahaha
    mau tcirit aku ktwa
    wakakkaka

  6. Admin says:

    @~NieZa~ aku pun baca blk mau putus sendi kotinta aku d perut ni..:c

  7. beaty says:

    aduhhh..ada jua mcm ni ka...

  8. Admin says:

    @beaty ada ba..nakal tul c ain tu beaty.. :c

  9. Edeih...punyala kamu....nnti aku mau join jg la crita2 fntasi nih..:D

  10. esh. . . terserlah bakat saya.hahahhaha :l

  11. Ask says:

    Haha~ ending tu yg smart.. sembur menyembur.. romantik nya.. lalala~

  12. Ha..ha..ha.. ada ada saja.

  13. aku pun xsangka ada nih! hahaha..gila panjang weiii

  14. hahaha...men panjang...ada bunga, bunga karatas..bunga lilin...ekekeke...lawak eii

  15. Alfian J. says:

    :l :l :l :l :l :l

    *tekantut* sambung ketawa

    :l :l :l :l :l :l

  16. c3kz h!kmAh says:

    aiksss..dimana tu?nda kenampakan ni..hihii..mau jugak bah baca^^

  17. Admin says:

    @c3kz h!kmAh adei..ko ni hik..klu mau baca download la dulu..:l

  18. hahaha! agak lucu la. ktwa sa brabisan. aiyooo...

  19. Hahaa....mimang buleh bh tu kasi pilemmm kenen...hehe..Jumpa menteri la trus..

  20. Buli bah kalau kau hahaha :D

  21. Mohd Shah says:

    Great articles
    Kawan2 saya komen kat laman web ini kos saya just nak bagi tau kawan2 semua.Baru2 ini saya jumpa satu laman web panggil CNGNET dia offer free web hosting @ email marketing dan ada lagi lain2.Kawan2 dalam blog ini boleh la layari laman web ini "CNGNET"
    CNGNET
    Memang bagus :)
    yala kalau free kan bagus :P

Respon Anda...

Jangan tengok jak bah! Dikomen terusss!! :D

Nota : Pakai bahasa Sabah pun bulih bah! :)

Let's share your views with other Wasabers at WSB Community Forum.

Boleh gunakan tag HTML berikut: <b>, <i>, <a>

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Followers

Facebook WSB Badge

Geng WSB