Loonaq_06Ogos-09November Dapatkan Domain Termurah
Dari NetKL serendah RM29.95 setahun! Beriklan disini

Peserta Blog Of The Month : Edisi Januari 2011

30 comments
Seperti yang para Wasaber sedia maklum, BOTM bulan ini bertemakan Cerpen : Al-kisah Wasaber. Ada yang cakap susah. Mana susah tu. Karang jak cerpen kamu sesuka hati. Tapi pastikan kamu ikut landasan kriterianya disini. Jadi, apa tunggu lagi. Hantar penyertaan anda ya.


Senarai ini merupakan peserta yang dengan sportingnya mengarang cerpen untuk BOTM kali ini. Mari kita layan entri mereka.


Layankan Cerpen : Al-Kisah Wasaber

Amacam karya-karya tu, menarik kah? Apa lagi, join lah.Kasi ramai BOTM kali ni.

Penyertaan akan dibuka sehingga 30 Januari 2011.

 ...................................................
Banyak lagi masa bah! 
 ...................................................

30 Respon dari Wasaber.

  1. AnnieMing says:

    All the best to all contestants! ^_^

  2. nanT lh sa join..mo perah2 luk otak...

  3. Selamat Maju Jaya! :q :k

  4. Lina says:

    wuahaha..aku ingat br empat yg ikut..rupanya ramai suda..hehe..kasi ramai lagi!

  5. Good luck to all contestants.

  6. Aretikz says:

    Kah3x (evil laugh) siap sedia aku kenakan kamu semua.. macam jahat pula bunyi ni tau.. haha..

  7. mwahaaaaaaha,,
    aku pun mau buat, nda ada idea..
    mcari wtak juga ni...wee~
    bah kpd sepa2 y dah join..
    bole tahan oo ceta kamu..best2 juga

  8. eeei bha.
    aku la tu antara yg nda pndai mengarang..

    mo join, tp nada bakat mengarang mcm c lina..
    huhu

  9. hahaha..masuk lah join..mari kita meriahkan suasana..hehehe

  10. HEHEHE~!!! SO far baru tempat c Izwan yg sa ada terbaca..lawak gila belawan biji gatah! pasni mo baca yg len2 lagi....

  11. beaty says:

    bh nati sa mau round satu2 ni mau p baca...gud luck

  12. -Jerry- says:

    saya nda pndai buat cerita. jadi ndapa la sa nda ikut ni kali. hehehe

  13. Just says:

    hebat2 oo cerpen durang.. aku ketiadaan idea boss!

  14. ~NieZa~ says:

    admin...tajuk cerita sy bkn alkisah wasaber....tajuknya KERANA PENJARAM bha......
    hehehehe...plisssssssssssss tukar...penting 2 pnjaram dlm crta..:P

  15. hahaha c nija tu bha..lucu jg..
    admin tukar lah..
    tu penjaram pelakon utama tu..haha
    tak da tu, tak jalan cerita..

  16. ehem2.. ok2.. aku pun nak mengada2 join la..
    TESTING.. TESTING.. ni entry aku

    http://siryezsir.blogspot.com/2011/01/wasaber-high-school.html

  17. sent my entry just few mins ago. :)

  18. http://epicindisguise.blogspot.com/2011/01/kerana-wasaber-aku-menjadi-aku.html

  19. Aretikz says:

    Pergh ~ jatuh peluh =.="

    Akhirnya siap tugas beta.. warming up sebelum prtandingan menulis cerpen kisah klasik kita.. haha.. nanti mo minta kamurang tulun vote sana lagi.. ahakz..

  20. beaty says:

    ramai suda contestant. Thumbs Up all!!

  21. Eric says:

    terlambat utk aku masuk weooo.. hahaha anyway good luck semua :)

  22. belum lmbt lae...smpai 30 january juga ni.. :)

  23. Aretikz says:

    Kasi tambah2 lagi yo!

  24. Eric says:

    xdapat nih.. mau kemas2 rumah pas sampai.. mau cny.. hehehe bulan depan la.. hehehe

  25. kasi sempat seja bha.. bila lagi~ :)

  26. Eric says:

    bila lagi? bulan depan la.. hehehe :c

  27. good luck guys!! nanti sy dtg p mengundi,, hehe..

  28. Zurina J. says:

    Naah...gudluck semua ya...
    aku awal² bg hadiah sama pemenangnya.

    Bunga 3 kuntum... :t :t :t

Respon Anda...

Jangan tengok jak bah! Dikomen terusss!! :D

Nota : Pakai bahasa Sabah pun bulih bah! :)

Let's share your views with other Wasabers at WSB Community Forum.

Boleh gunakan tag HTML berikut: <b>, <i>, <a>

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Followers

Facebook WSB Badge

Geng WSB