Loonaq_06Ogos-09November Dapatkan Domain Termurah
Dari NetKL serendah RM29.95 setahun! Beriklan disini

Showcase Website Design Yang Tidak Sesuai

16 comments
Salam semua. Macam lama sudah saya tak menulis di ruangan WSB ni untuk segmen ilmu web design, kan. Apa pun; SELAMAT TAHUN BARU SEMUA WSB! Saya agak sibuk sejak akhir-akhir ni, ba. Namun begitu tak bermakna saya tidak mengikuti pekembangan WSB semua.

Oklah, disini saya mahu kongsikan sebuah laman web yang ditulis mengenai laman-laman web ketenteraan yang mempunyai rekaan yang tidak sesuai. Melalui laman web ini, anda semua boleh lihat dan baca sendiri komen-komen yang ditulis oleh pengarang itu sendiri.

Klik DISINI untuk terus ke laman web tersebut.

Berikut adalah antara laman-laman web yang mempunyai rekaan yang kurang memuaskan berdasarkan senarai yang telah ditulis melalui laman tersebut. Kebanyakan laman-laman web ini menggunakan ciri-ciri yang telah kita bincangkan sebelum ini.






"Buang yang keruh, ambil yang jernih..."

Sharing is Caring
Maaf kalau ada tersalah 
atau terkasar bahasa 

16 Respon dari Wasaber.

  1. kirim salam para tentera..Oops! ter'melencong..hehehe..apapun, info yg berguna bah ni :)

  2. AnnieMing says:

    Thanks for sharing! ^_^

  3. Zurina J. says:

    Thanks for the info... :q

  4. tiada ciri korporat utk laman web organisasi

  5. teda juga dari Malaysia bha juga kan??
    naaa terbaiklah hahaha..
    tp still WSB jg di ati hahaha

  6. beaty says:

    Mcm lain d tingu ja ni dia punya design web kan

  7. hoh? tia paam.. serius

  8. Kreatifbuzz ~ ni adalah contoh2 website profesional yg telah melakukan kesalahan2 dlm web designing spt yg kita bncangkn sblum ni n mbuatkn website tu nmpk sgt tidak ssuai~~

  9. Eric says:

    cuba kamu tgk sa punia.. macam xsesuai juga tu lol

  10. Ramzi says:

    Sepertinya desain lama ya, harus segera diganti tu..

Respon Anda...

Jangan tengok jak bah! Dikomen terusss!! :D

Nota : Pakai bahasa Sabah pun bulih bah! :)

Let's share your views with other Wasabers at WSB Community Forum.

Boleh gunakan tag HTML berikut: <b>, <i>, <a>

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Followers

Facebook WSB Badge

Geng WSB