Loonaq_06Ogos-09November Dapatkan Domain Termurah
Dari NetKL serendah RM29.95 setahun! Beriklan disini

Visi WSB

36 comments
Memandangkan WSB kian diterima ramai dan merupakan komuniti pilihan Wasaber, WSB mahu menaiktaraf penampilannya kepada lebih terampil dan professional. 

Visi WSB ialah :

wearesabahanbloggermania.blogspot.com >> www.wsbmania.com


Jadi untuk merealisasikan visi tersebut, WSB memerlukan bantuan seluruh wasaber untuk WSB menaiktaraf laman blog WSB. WSB memerlukan dana bagi menjayakan visi ini iaitu sumbangan RM1 sahaja dari setiap Wasaber.

Kepada mana-mana Wasaber yang sudi membantu visi ini, majukan sumbangan anda kepada penama di bawah : 


Nama : Alfian Bin Jamjin

No. Akaun : 10020090790528 (CIMB Bank)



Pihak WSB dahulukan dengan jutaan terima kasih kepada Wasaber yang sudi dalam merealisasikan visi ini.



WSB | by sabahan to sabahan

36 Respon dari Wasaber.

  1. tim says:

    bank mana ini busss....

  2. Just says:

    akaun bank mana ni boss???

  3. macam acc maybank jak nie..
    ya ka??
    ka bank islam?

  4. cimb ni kan...hehehehe...buli jak bah admin!

  5. Ask says:

    Demi wsb..
    Kami sukung!!
    Bank mana nie..?? huhu~

  6. rojer..insyaAllah tatap sapot wsb!!

  7. bank apa nie?? mcm BIMB jak..

  8. bulih bha wsb,,,sentiasa support wsb,,

  9. Alfian J. says:

    Wasabers, CIMB bank tu..:s

    *updated*

  10. wantanho says:

    ahad nt sy bankin ^^

  11. cimb ? ok..senang...guna cimb click jak aku !
    brapa budget ni ?

  12. Di Mukah xda CIMB...ada cara lain ka???
    sini ada maybank, public, bnk rakyat sak..

  13. TATAP SUKUNG HABESSS PUNYA...! ;D

    Sury bos, aku terlupa 'chat' di forum tu dulu fokus pasal domain, uhu3.. :f

  14. zydande says:

    mantap.. saling mambantu amalan mulia..untuk kita,untuk semua.. :a

  15. bah..malam sikit aku bank-in yaa..:)

  16. -Jerry- says:

    mantap wsb own domain. tapi follower mesti cecah 1 ribu ah. sama2 kita semua promote. CIMB click limpas pukul 10 malam dia tutup kadai.

  17. Ref No. : 93808238
    Transaction Status : Successful
    Payment Alert SMS status : -
    Transferred From :
    Account Type : Savings Account
    Transferred To : 10020090790528
    Beneficiary Name :ALFIAN BIN JAMJIN
    Transferred Amount :

    Remarks :wsbmania

    Transaction Date, Time :12-Jan-2011 20:30:05 PM


    ok ahh...:) gud luck!! go wsb go!!

  18. Alfian J. says:

    @Catherine-
    Ok rina..tQ! mc mengumpul ni..ehehe..

    terima kasih kpd y sudi mberi sumbgn ya..

    Buzz : utk transfer dr mana² bank pun leh wa tu..IBG transfer..ngeehehe

  19. Zurina J. says:

    Sukung! bantu mbantu sesama kita...sy bg hadiah bunga... :t

  20. Baiklah... mo tengok di purse dulu ni brp ringgit yang ada.. moga cita-cita tercapai :q

  21. Aku sokong..nnt aku bank in..
    skg bz sikit dgn macam2 hal..
    admin, dun wori..mesti berjaya punya visi dan misi ni..cewahhh..

  22. Miera says:

    aiyark! surry.. << blom ada bank2 lg ni. aiyark! ndak dpt. dpt tenaga batin jak ne. hehehe.. :P

  23. ~NieZa~ says:

    wahhh..hrus d skong ni
    sbar2 ko ar add..
    tnggu elaun sy kluar..
    hahahaha
    sy byr utk c mira trus..

  24. Alfian J. says:

    @~NieZa~
    ahahaha:c nakal ko nija..bukan bayar ba..sumbang sakk..ehehe..

  25. now i saw, ba nnti sya bank in.. hidup wsb! :)

  26. ~NieZa~ says:

    iya add...sumbang..hehehe silap istilah..
    ampunkn hamba..huhu

  27. Men CIMB click ja wa.. haha..

    Ref No. : 93888602
    Transaction Status : Successful
    Account Type : Savings Account
    Transferred To : 10020090790528 Add to Favor List
    Beneficiary Name : ALFIAN BIN JAMJIN
    Transferred Amount : RM 1.00
    Remarks : utk si admin :)
    Transaction Date, Time : 16-Jan-2011 17:41:16 PM

    hrap Visi WSB dpt direalisasikan dgn sempurna. chayo2~

  28. Alfian J. says:

    Yeah..trimas marionette d atas sokongan kmu ya..really appreciate it..:d

  29. SheNn says:

    Esok aku sumbang.Tgguu ya,hihi.Boleh juga lebih kan?

  30. beaty says:

    Bh..nanti sa pun mau transfer laine ikut c marionette

  31. @Shenn :boleh kalau lebih2 tulagi bagus kan??hehee
    mcm na nak sumbang ni,mna blh bank in rm1..kalau transfer,kad sy lum cnggih mcm tu lgi laa..

    follow sni^^

Respon Anda...

Jangan tengok jak bah! Dikomen terusss!! :D

Nota : Pakai bahasa Sabah pun bulih bah! :)

Let's share your views with other Wasabers at WSB Community Forum.

Boleh gunakan tag HTML berikut: <b>, <i>, <a>

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Followers

Facebook WSB Badge

Geng WSB