Loonaq_06Ogos-09November Dapatkan Domain Termurah
Dari NetKL serendah RM29.95 setahun! Beriklan disini

Wasaber : Hyperactive December

28 comments

Ini merupakan senarai Wasaber yang hyperactive sepanjang bulan Disember yang lalu. Ada 25+ Wasaber kesemuanya. Mari kita tinguk siapa yang paling glamour di WSB. :D

Material gambar para Wasaber yang tersenarai diambil secara rawak dalam album gambar di akaun Facebook. Jangan marah hah! Ehehe..

So, let's check it out!


Tia cukup dengan video, tatap pula wajah Wasaber dalam gambar di bawah.



Itulah mereka yang tersenarai di kalangan Wasaber paling super aktif pada Disember 2010. Yang pasti kesemua wasaber yang tersenarai saling mengenali di antara 25 Wasaber yang lain. Nanti join kami kupi² di ChatRoom Bah! (CRB) ya...

CRB lah ruang untuk sesama saling mengenali satu sama lain. Kalau ada masa, berkunjunglah ke CRB! :D



Jika ada yang berminat dengan background music tu, bolehlah muatturun disini.

28 Respon dari Wasaber.

  1. tqa says:

    eh? eh? *blush* :h

  2. wantanho says:

    alamak gambar itu...hahahhaha!!!!!

  3. zydande says:

    waisehmen.. malu i jadi pmbuka video... wahahaha... congrate all wasaber.. smoga trus maju jaya.. :q

  4. hahaha...uinaa gmbr dr fb lg tu..haha...lawa la admin..thx so much!!! sy sayang semua wasabers banyak2!!! hehehe ^^

  5. uina...aku ada ?? hahaha..
    thx bobBy !!!
    wah....
    ~
    SYANG WSB KETAT2 ~ mwahaaahaa

  6. oh yeah..love WSB so strong.!! :g

  7. Zurina J. says:

    Yeeha!!! It's me...:)

    :t

  8. huiyooo....^_^ hahaha...sa baru mo rajin2 bekupi2 d crb....next time sa join kamu dlm poster ah..ekekeke

  9. Lina says:

    yaw!! i ada! tp kenapa ambil gmbr i dgn adik i..wuahahaha!

  10. beaty says:

    sa kenal lina, michelle, glay, wantanho..wah tahniah ni...

  11. Lina says:

    @beatybeaty, kamu jrg2 mo pigi cetrum ba..mis btul sm yg lama2 nih..c just, c stella n seangkatan suma tuh nda rajin2 cetrum..haish..

  12. hohoho
    hadir juga aku d situ..Tengkiuu :a

  13. Siapa tu yg ayu2 tu.. macam kenal jak.. HAKHAK...
    kalau lah sy boleh online malam2.. mesti sy lepak crb jak kejanyaaa... ni rasa mcm mo pi pasang streamyx di ruma nenek ni..

  14. eeehhh..ada pula aku..ahahah malunya..
    tak sangka jg aku boleh melekat d sana..
    Bh thanx Admin sbb bg peluang ini..thanx byk..
    (sambil lap air mata)..

  15. tim says:

    aku dah saspek aku tiada
    hahahaha
    anyways.. congrats u guys..!!

  16. Miera says:

    ehem3.. << pecah gigiku kegembiraan ni. kui3

  17. adan says:

    ui aku pun mo aktif juga bah... hehehe... keterjelesan... ngeee...

  18. adan says:

    ui sampai menangis ko ar... hehe

  19. chriz says:

    wahh..ada pulak sa arr.thanks..boss..ehhehee..:c

  20. Eric says:

    wan. hebat juga gambar ko d pizza walaupun aku lah kameraan nya hehehe

Respon Anda...

Jangan tengok jak bah! Dikomen terusss!! :D

Nota : Pakai bahasa Sabah pun bulih bah! :)

Let's share your views with other Wasabers at WSB Community Forum.

Boleh gunakan tag HTML berikut: <b>, <i>, <a>

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Followers

Facebook WSB Badge

Geng WSB