Loonaq_06Ogos-09November Dapatkan Domain Termurah
Dari NetKL serendah RM29.95 setahun! Beriklan disini

Wasaber Pada 28 Februari 2011

48 comments
Assalamualaikum dan salam sejahtera para Wasaber~

WSB kini semakin membesar. Kini keluarga kita di WSB bukan keluarga biasa-biasa tapi kita merupakan sebuah keluarga yang besar dengan ahli-ahli yang semakin bertambah. Statistik menunjukkan peningkatan ahli WSB atau Wasaber terus meningkat. Kepada Wasaber baru tu diharapkan  terus memberi sokongan padu kepada WSB. Bukan sekadar menyertai WSB untuk mempromosikan blog anda semata-mata tetapi jadikan WSB sebagai medium untuk anda berkongsi tentang dunia blogging atau apa-apa sahaja. 

Kita di WSB ibarat keluarga yang besar iaitu sejumlah 536 orang Wasaber berdaftar, 841 orang Like pada WSB fan page di Facebook dan follower pada blog WSB seramai 777 orang (setakat 11.45 malam pada 28 Februari 2011). Pencapaian ini sangat memberangsangkan. Hidup WSB!

Ayuh terus kepada poster kita pada minggu ini.


Warna tema : Hitam. 
Hitam itu anggun dan menawan. Macam para Wasaber jugalah. Ehehe.



Poster kali ini gelap. Kalau suka angkat tangan...~

Ok, ini masanya untuk mengecam nama. Pakai kanta untuk kejelasan yang super maksimum ya. Ehehehe. 


p/s : WSB kini tampil dengan layout baru. Apa pendapat anda? :D

48 Respon dari Wasaber.

  1. assalam,aku maw angkat tangan bahhh cantik wrna gelap!. ..sintiki! *thumbs up* ;)

  2. MANTAP! Betul tu, WSB semakin membesar. WSB patut bukan dijadikan untuk 'ping' blog dan trafik semata-mata. :l

    Yang statistik, macam ada tinggal satu. Bilangan Follower WSB.. Supporter juga tu.. :k

    Layout, COOL! Tampil lebih kemas geng! Lepas tu yang penting, 'ringan'. Tu ja lah dulu kali ini. Nda siuk tambah banyak2 terus. Nda terpeluang Wasaber lain mengumin.. :c :i

  3. dyeela says:

    lawa background.. :q

  4. humm... masih lg blum ada nama aq,,... >_<

  5. lawa3....paling manang la kmurang,, =)

  6. Aku Eyan says:

    alaa nama ku nada wuwuwu sdey2~ haha

  7. semmat la...
    tp lum ada nama ku lagi..
    hurmm... sabar sja la.. huhuhu...

  8. nGiau says:

    huhuhu..teda nma sya..huhuhu

  9. SheNn says:

    hitam keunggulanku..hahaha..Santik bah !!

  10. layout baru semmat..
    poster baru pun semmat.. :q

    oh yeah..GLORY2x WSB.!!

  11. aku bukan maw tambirang jg lah heheh..(senyum kambing)
    Thanx WSB makin hari makin ku syg ni WSB taw..
    ku syg jg ni penduduk2 di dalamnya..

    semoga WSB terus sukses dan mari wasaber kita kasi gegar ini WSB lagi dan lagi..

  12. edith says:

    sy gumbirA.. ada nama di poster utk kedua kalinya suda.. huahuahua.. lawa! :k

  13. aku rasa ini poster yang paling aku suka heehhee ;p~ sebab ai like black yooO!!

    sexy~ awwww~

  14. Ask says:

    Semart!!! Black itu illegant dan menawan.. santiki~ haha.. asyik bana!!! Hidup WSB..
    Background WSB yg baru mmg cantik.. nice one org bilang.. hihi~

  15. santiki bertubi2..nama AQue still maintain dalam list..paling terang lagi..hahahahaha piweeeeeeeet gogogogogogo wasaber :q

  16. aku sukaaa! semat gila.. haha!

  17. ~NieZa~ says:

    woww..anggun!
    seksi!!..menawan..
    hitam warna kegmaran rain~
    kekeke...i like!!
    ha...ha..ha...happy family wsb! ^_^ :t

  18. tim says:

    syukur....
    walaupun nda pandai membesar :d
    tapi tetap ada
    hehehehehe

    p/s~ cantik wa hitam..............
    hitam nampak kemas

  19. nda pyh pakai kanta pembesar .. still nampak nma aku .. paling terang d situ .. kehkeh ..

    love you all :t

  20. Beautiful! Neko Suka! Sankyuuu WBS! :n

  21. Just says:

    layout and poster pun aku suka!!

  22. miss J says:

    masih unggul bha nama saia... kikikikiki..
    bersama geng2 yg len... lurf wsb

  23. kihaaaa~~sentiki sama sumaa wasaber! :q hihi :s :o

  24. uiksss....sa suka itu estyle view full image...Semart la bosss...^_^ hitam itu gagak...eh silap. begaya...hahaa!

    Sintiki Michelle..ekeke

  25. Nini says:

    aney bru yaa~ cayala.. WSB bagus ba.. :a

  26. beaty says:

    black pun ok..ada jua nama sa sana kan..tq Wsb...muahhhhh

  27. tuk wasabers yg ektip jak ka ni?..
    alalalala.. teda nama sy oo.. sedih..

  28. dua kali suda daftar, tapi still belum ada nama. 1st waktu last yr.huhu... tida aktif kali r

  29. Zurina J. says:

    Im ingrey! Yeah²!!! :s

  30. EB says:

    Hai semua..
    Sa urang baru ni dsini.. hehehe..

  31. mi$$ oZja says:

    astaga...nama sy salah eja.......................................

  32. Alfian J. says:

    @mi$$ oZja
    eh..salah kah? ba..apa y betulnya..akan di update pada poster akan dtg..:a

  33. SAYA SUKAAAA ! dan juga tidak suka . kenapa ? saya suka sebab kaler tu cantik and ada style laaa . hehe .. saya tidak suka pula sbb TEDA NAMA SAYAAAAAAAA !! huhuhuhu ...

  34. mi$$ oZja says:

    @Alfian J.
    no probs baa..hehe
    dlei ozja baaa..aaa?dr senarai nama wasaber d fb ini sy nmpk uda salah eja..:)

  35. Alfian J. says:

    @mi$$ oZja
    ok²..nt aku update ya..sanang saja baitu..:a

  36. yeah....tsenarai lg...
    :)

  37. Huwaaaa!!! My name is on it!!!! :n

  38. T.E.D says:

    aku tnggu purple la ne...kalau teda nama aku. aku lakaat jugakk..huahuahuahua

  39. rara_ibnu says:

    jempol nie site..:)

  40. kebas suda tangan ni sya angkat tangan sjak tadi petang....apapun...WSB!!!! i lop u!!!

  41. Ola says:

    kirim salam wasaber sekalian:D

  42. Alfian J. says:

    @Nor Farah Ain Bte Helmi
    Ok² yin..turun tgn..basah da ktiak..smpai tukar warna da basah tu..:c

  43. laziras says:

    hitam itu menawan. siapa dapat cari nama aku paling teror la dia. kikiki

  44. meisMUMUN says:

    OMG...mataku plus2 rabun
    haha
    btw thumbs up poster nieeee!!!!!!!!
    ---->penuh excited!

  45. Alfian J. says:

    @meisMUMUN
    ada tsenarai kan..tahniah! :a :q

Respon Anda...

Jangan tengok jak bah! Dikomen terusss!! :D

Nota : Pakai bahasa Sabah pun bulih bah! :)

Let's share your views with other Wasabers at WSB Community Forum.

Boleh gunakan tag HTML berikut: <b>, <i>, <a>

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Followers

Facebook WSB Badge

Geng WSB