Loonaq_06Ogos-09November Dapatkan Domain Termurah
Dari NetKL serendah RM29.95 setahun! Beriklan disini

Vlog WSB : Wasaber @ 1 Borneo

28 comments
Seperti yang dijanjikan, vlog WSB telah pun siap atas usaha Wasaber Panadol a.k.a Shizu Hanis. Terima kasih kepada Wasaber Hanis atas kesungguhannya menyiapkan video ini dalam kadar yang segera. Vlog ini menampilkan beberapa orang Wasaber termasuk founder WSB sendiri. Kepada Wasaber yang tidak terbabit untuk tampil dalam video ini, sila cemburu sekarang juga ya. Ehehehe.

Ada peristiwa yang tidak dapat dilupakan semasa kami menjalankan penggambaran ini. Salah seorang daripada Wasaber telah ditanya oleh orang ramai yang kehairanan melihat gelagat para Wasaber yang sibuk digambar dan dirakaman kamera. Soalan yang ditanya :
" Kamu ni orang semenanjung kah?"
" Kamu ni pelajar UMS kah?"
Wah! Sampai begitu sekali penangan WSB Mini Gath ni. Tapi memang tidak dinafikan pada masa itu semua mata yang lalu lalang disitu tertumpu ke arah para Wasaber yang menjalankan penggambaran vlog ini.

Jom layan vlog WSB ini ~


Lokasi : 1 Borneo, SABAH.
Krew : Wasaber
Masa : 13 Mac 2011

Wasaber, apa pendapat kalian dengan vlog WSB ini?

A. Nice and simple!
B. Bolehlah! Nothing special.
C. Wow!! I want more!
D. Hah!!?


Sekali lagi ucapan terima kasih diucapkan kepada Wasaber Hanis atas kesudian menghasilkan vlog WSB ini. Tapi yang peliknya wajahnya pula tiada dalam video tersebut. Asi ka?

Jutaan terima kasih juga kepada para Wasaber yang sudi bekerjasama untuk menjadikan vlog ini suatu realiti. Memang Wasaber sangat supportive dan sporting. HIDOP WSB!!

WSB  U


28 Respon dari Wasaber.

  1. ~NieZa~ says:

    SAYA JELES!!
    wuwuwuuwuwu...
    but wow!! i want more!!
    hehehhehe...tp yg ada muka sy la!!
    hahahaha :p
    cumilnya kamu dlm vlog 2..kehkehkeh
    btul2 sabahan!!..idup sabahan!...
    hohoho ^_^

  2. Terasa macam mau follow diorang semua.... ^^

  3. Burungman says:

    jelessssss! napa sia x dpt pigi arituuuu! grrr

  4. hahahah!!!! Punya siokkk! haishhh...geram btl nda sempat datang hari tu. Mr,.Leeee bah malu2...;p

    btw, pendapat saya:

    C. Wow!! I want more!

    hehehe

  5. we want more .. we want more .. i love you alllllll! :t

  6. Zurina J. says:

    Wow!! i want more! I want more! :s

  7. Ask says:

    Haha~ Punya cute wasaber2 nie..
    Klu ramai2 confirm lagi meriah..
    I want more~ ndak puas!! haha

  8. Alfian J. says:

    @Ask
    Eh! bu..cmana tau cute ni..klihatan tul ka? :c

  9. miss J says:

    kalu aku d kekeh...
    misti aku pigi bhaaa..
    T_T

  10. shereena says:

    waaaa..bestnya..h0h0

  11. A.!!

    huhu..time aku da balik br d buat tu vlog ah..sadih aku eh.. :f

  12. Alfian J. says:

    @Ariez Hazaril
    iya riz..tu la kmu..kmi pun tia jgka ba buat vlog ni..doc hanis y punya idea ni..:a

  13. Roughneck says:

    saya kunci dan yakin betul "C"!!
    nice vlog...

  14. Alfian J. says:

    @Roughneck
    ngehehehe..ntkan lg vlog dr wsb k..:q

  15. Lina says:

    B:boleh la, nothing special, sbb ndada aku..hahahaha..
    tp event bgini mesti mo d teruskan supaya kita suma jadi lebih rapat dan kenal antara satu sm lain..

  16. FaiZ WSB says:

    Sy jeles sy jeles sy jeles! Kak nija knapa tiada mukamu? hahaha

  17. Alfian J. says:

    @Lina
    iya kan lina..bgs kan..dpt gak kita knl2 n makin rapat..:a

    neh..tu la tia join..tia dpt buat vlog ngan kmi..ngehehe

  18. Alfian J. says:

    @FaiZ WSBmmg wajar tuk ko jeles..mmg siok abes ging..ehehe..
    Nija time ni da blk da...:c

  19. Mmg y'll semi bersahaja laa!! Sa siap posed jelessssss...d blog sa!!! Pasal vlog wsb ne!!!arrrrhhh kekeke..good laa siapa Cuba tgk video tuhh balikk lembuttssss hehehe...tang an dorg yay!!hehe

  20. hElfiS says:

    mmg best....rugi la x tejoin ne..heheheh
    sy pilih (C)....
    hidup wasaber...yeah..

  21. actually aku lupa sal ni ... 2 la tak dpt follow bila malam menjelma baru teringat selepas tgk gmabr kamurang di fb lalulalulalu

  22. GiveAsh says:

    aku rugi indak dpat join cis!!

  23. aku jelesss!!! huhu.. next gath aku mo dtg la.. mo jgk ada muka ku dlm vlog... asi ka admin?? hahaha...

  24. Zurina J. says:

    @Cody@Farid
    tang an lembut? apaitu? siapa²? sy ka? ahaks.

  25. Zurina J. says:

    @Anne Nurain
    mimang patut ko jeles.ahaks.
    datang bulan 5 ya..jumpa kita...insyaAllah...:d

Respon Anda...

Jangan tengok jak bah! Dikomen terusss!! :D

Nota : Pakai bahasa Sabah pun bulih bah! :)

Let's share your views with other Wasabers at WSB Community Forum.

Boleh gunakan tag HTML berikut: <b>, <i>, <a>

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Followers

Facebook WSB Badge

Geng WSB