Loonaq_06Ogos-09November Dapatkan Domain Termurah
Dari NetKL serendah RM29.95 setahun! Beriklan disini

Kini www.WSBmania.com

34 comments
Kini WSB telah maju setapak. WSB kini memiliki domain sendiri www.WSBmania.com. Naik taraf ini dijalankan untuk menunjukkan bahawa WSB kini semakin matang selepas beberapa bulan WSB dilancarkan. Proses naik taraf ini juga berjaya dilakukan atas kerjasama Wasaber yang mana telah menyumbangkan dana bagi menjayakan visi ini yang kini telah pun menjadi kenyataan. TERIMA KASIH WASABERs!



Penukaran domain dari blogspot ke domain sendiri akan mengganggu widget bloglist dan beberapa widget lain. Kemungkinan beberapa widget ini tidak dapat digunakan sementara waktu.

Beberapa perubahan juga akan dilakukan selepas ini di WSB. Nantikan.

Perhatian: Oleh kerana nama domain WSB telah berubah (URL) , kemungkinan terdapat sedikit gangguan untuk akses ke laman WSB. Sila dapatkan kod baru bagi LOGO WSB untuk diletakkan di blog anda. Ambil kod disini.

* CRB berwajah baru?

34 Respon dari Wasaber.

  1. wow..
    WSB makin maju..mantap la.. :q

    hidup WSB.!!

  2. Aretikz says:

    Alhamdulillah.. Syukur.. ^_^

  3. aisehman . WSB la jugak . gud2 ! maju lah ke depan ..

  4. wah2!
    ni yg aku makin sayang admin ni..
    hihi..
    :)

  5. SheNn says:

    wahh,tahniah2x !!

  6. asyik bana...
    paling mannang...
    :q dulu ... :n

  7. Nini says:

    tahniah wsb.. truskan maju ke hadapan :a

  8. EB says:

    Congrats WSB!!
    Proud of you!!

  9. Rahmad says:

    wow...Sabahan blogger..
    dah ada domain sendiri..
    congrats WSB..

  10. YEAH!!! :s

    Akhirnya WSB berjaya mempunyai Domain sendiri. Ini semua hasil jerit-payah Wasabers yang terus-menerus menyokong n mendukung WSB. :k

    Selamat Maju Jaya n semoga WSB bermanfaat untuk semua Wasaber n Blogger Sabah! :q :c

    Nota: Kod Banner yang lama masih ok sebab Blogger memang auto-redirect URL lama ke Domain yang baharu. Cuma, perlu juga tick yang "redirect wsbmania.com to www.wsbmania.com" supaya Enjin Carian dapat jumpa yang sebenar. Tadi cek keluar "404 Not Found" bila cari "wsbmania.com". Tetapan redirect tu ada di Settings >> Publishing >> Advaced Settings :k

  11. Zurina J. says:

    Congrats WSB!! :n
    sayang WSB...:g

  12. Alfian J. says:

    @samizul.net
    iya sam. Aku mahu pointkan domain tu ngan blog lain. Tu pasal aku tak redirect. :a

  13. Anna says:

    congrats WSB ! :)

  14. FaiZ WSB says:

    Tahniah! MANTAP SERIBU KALI!

  15. congratulasi! domain sda.. maju2! long live by sabahan to sabahan! :)

  16. kongretulesyen WSB, ini macamla saya bangga ooo sama kamurang :n

  17. yeah!!! FINALLY kan Boss! ^____^ very proud of WSB... tida sia2 kita menyumabang utk group kita sendiri ^_^

  18. cik faez says:

    wah .. ini kali la jgk .. wsb la yg plg .. chayok2 .. :g wsb .. :q

  19. tahniah kepada semua
    terutama admin2 sekalian ;p

  20. ~NieZa~ says:

    TAHNIAH!!!
    ^_^
    :t :t :t

  21. semakin mantap, congrats!

  22. congrats n keep up the gud work!

  23. beaty says:

    congrats ya....Tepuk tangan!! :n

  24. GiveAsh says:

    wah gud luck WSB..aku bangga woo jdi urng sbh..

  25. Alfian J. says:

    @kHuza sweeT honEy
    Wah..syukran kuz..ini atas usaha serta sokongan padu para Wasaber juga..:)

  26. Alfian J. says:

    @GiveAsh
    Kita bangga jd warga Sabah kan..:a

  27. Pink Diva says:

    Congratz WSB..mang bagus bah..i loike!!..:o

  28. This comment has been removed by the author.
  29. MosePA says:

    Wah... Hebat sudah WaSaBer... Cayo bos... Sorry sbb busy dengan practical sya... Anyway, Teruskan usaha untuk majukan WaSaBer...! Yeahhh...

  30. iya bha maju tauu..
    bila mauk gathering bha..
    1b kita..hahahaha

Respon Anda...

Jangan tengok jak bah! Dikomen terusss!! :D

Nota : Pakai bahasa Sabah pun bulih bah! :)

Let's share your views with other Wasabers at WSB Community Forum.

Boleh gunakan tag HTML berikut: <b>, <i>, <a>

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Followers

Facebook WSB Badge

Geng WSB