Loonaq_06Ogos-09November Dapatkan Domain Termurah
Dari NetKL serendah RM29.95 setahun! Beriklan disini

Blog Of The Month: Calon Pemenang Edisi Februari

34 comments
Assalamu'alaikum dan Salam sejahtera.

Apa khabar Wasaber sekalian? Sihat walafiat juga? Moga geng Wasaber sekalian berada dalam keadaan sihat dan baik-baik saja. Jaga kesihatan fizikal dan mental okay...

Agak lama blog WSB menyepi tanpa kemasan terkini. Tapi WSB tetap aktif - seperti biasa - di Facebook Pages dan CRB. Terima kasih atas penyertaan dan sokongan jitu dari semua Wasaber terutamanya yang rajin berkunjung. Tanpa Wasaber, siapalah WSB...

Baiklah, kali ini aku ingin mencuri masa mencoret sesuatu di sini [Tanpa izin Admin. Jangan marah Boss x)]. Terus kepada topik utama, aku akan mengumumkan Calon Pemenang bagi BOTM edisi Februari 2011. Jangan silap baca ya. Ini senarai, baru Calon Pemenang. Bukan Pemenang, ehe. Sudah baca siapakah pemenang BOTM edisi Januari 2011 yang lalu? Wasaber yang ketinggalan atau yang baru boleh semak di menu Entri Terbaru [sebelah kanan]. Kalau ada kemusykilan atau pertanyaan lanjut pasal keputusan BOTM: Jan. 2011, bolehlah bertanya terus sama aku atau Boss kita.

Bah, jom tengok siapa-siapa yang terpilih untuk jadi Calon Pemenang [dan seterusnya menjadi Pemenang] BOTM: Feb 2011, edisi 'Cinta' ini, yeah!

BOTM: Edisi Feb 2011

07. The BeyBeh Awang
10. Norule Feruz Khalid
12. Tantinny Fung
13. Adreynie Elisya
14. RainDee Janszen
17. Salehah Amirsah
19. Ezra Tamina

* Nama berdasarkan profil di Facebook yang diambil pada 19-20 Feb.

** Klik nama untuk ke blog Wasaber. Mana yang tiada, boleh tinggalkan komen di bawah ya..

*** Satu EMEL KHAS telah dikirimkan kepada Calon Pemenang. Pengumuman nama sudah dibuat di Pages Facebook +- seminggu yang lalu. Jika ada yang tidak mendapat emel, maklumkan juga di komen. 


BOTM: Feb 2011 mempunyai dua pusingan. Dengan pengumuman ini, 19 orang Wasaber inilah yang layak secara automatik untuk ke Pusingan Dua. Maklumat lanjut, boleh baca di BOTM: February 2011 Edition.

Sekian, jumpa lagi!

Nota: Sekarang, Calon Pemenang khusyu' mengarang ayat-ayat cinta? Ha2! XD Good Luck and Do the Best! ;D


Krew Aktiviti
Komuniti WSB

34 Respon dari Wasaber.

  1. ~NieZa~ says:

    cepat kasi siap!!
    ak mau bca..hahahahaa

  2. hahahaha.....laju bha c nija..lalalalalala :s wsb

  3. nda sempat maw join..
    ni la akibatnya jarang ambik taw..
    marah ku kepada diri sendiri..huhuhu

  4. siapkan siapkan. baca ramai2. :D

  5. tim says:

    congrats untuk yg terpilih.
    nda sabar tunggu pemenang

  6. miss J says:

    astagaaa...
    kaka saia pun tercalon....
    oi wanee!!! ahahahaha
    gagah jua... kui3

  7. alamak...sa lupa mo buat ni entri jiwang..ari ni jugak sa buat..tungguuuuuuu...hehe

  8. owhhh ni la orang2 yang rajin bising2 d FB WSB hehehehe...

    tahniah!! sorilah aku x selalu di sana.sekadar jadi pemerhati jak...hehe...

    gud luck semua~

  9. Zurina J. says:

    <--malu membaca karangan jiwang hasil tulisan tangan sendiri...:o

    Bah, bg yg tercalon tu jgn kasi lama ya...ihi.

    Psst. uncle sam, kalo si dia menang, cukup senang sudah atiku..:o

  10. Aretikz says:

    Weehuu ~ Teruskan usaha yek.. Haha.. Kali ni lah, aku bg can adikku pula.. haha..

  11. aisehmen..
    mimang aku nda layak ni..
    nah!
    sukung tu adiku yang sooot.
    haha

  12. beaty says:

    Love this new layout edmin..hu love...lebih friendly la

  13. Alfian J. says:

    @beaty
    tQ beaty..ok jua ba kan..nt aku try ubah lg la k..:a

  14. ed, tukar nama ku sana .. hukhuk .. SITI ZAHIDAH .. not ZAIDAH

  15. bossss...
    mohon bantuan..orgnya lupa submit kali..p kampung braya...

    Farah Ain : http://farahtale.blogspot.com/2011/02/i-love-wsb-botm-feb.html

  16. @Pinung is VizarD Nda apa, ada banyak bulan lagi, ehe..

  17. @miss J Mana satu kakak mu sana? Boleh berkenalan..? :h :t

  18. @chinta i-sha Ba ha..ehe. Ngam2, jan pula sudah siap terlupa submit pula, ngeh3..

  19. @Zurina J. Aiseh, malu2 meh.. Macam masa mengarang tu, bayangkan si dia pula.. Oupss..

    u/p: SIAPA DIA? Kalau kau nda kasitau, nda aku kasi manang dia.. MUAHUA3! :l

  20. @Aretikz Siapa adikmu sana Aretikz? Ehe3.. ^^,

  21. @mr_mrs mikko Mrs Mikko pun ada adik juga dalam senarai tu, ehe..

  22. @beaty TOTALLY AGREE! YEAHH!! :s

  23. @~sii keciq~ Ops, maaf eh, ehe. Ok, sudah ditukar.. T. kasih ya betulkan.. :d

  24. @Kreatifbuzz Sudah update Boss.. T.kasih a kasi remind, ehe.. :d

  25. Zurina J. says:

    @samizul.net
    jahatnya uncle Sam ni! kasi buat aku makin malu...:h

    nah², si dia lah bah...nakal ko mau ugut² aku ya..mesti menang jg! mesti! ihihih. :k

  26. aa...tengkiu bossss :a

  27. pak cik F,terima kasih..hahahahahha

  28. Lina says:

    nasib bek aku ndada..sbb susa utk aku mngarang versi cinta2 nih..

Respon Anda...

Jangan tengok jak bah! Dikomen terusss!! :D

Nota : Pakai bahasa Sabah pun bulih bah! :)

Let's share your views with other Wasabers at WSB Community Forum.

Boleh gunakan tag HTML berikut: <b>, <i>, <a>

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Followers

Facebook WSB Badge

Geng WSB