Loonaq_06Ogos-09November Dapatkan Domain Termurah
Dari NetKL serendah RM29.95 setahun! Beriklan disini

Pemenang BOTM : Edisi Januari "Cerpen : Al-kisah Wasaber"

38 comments

Assalamu'alaikum dan salam sejahtera~

Setelah proses analisis dan meneliti segala kriteria telah dijalankan dalam tempoh yang agak lama, ini kerana juri terpaksa membuat beberapa fasa penelitian. Lagipun kesemua cerpen mempunyai cerita yang berbeza serta bersifat komedi yang membuatkan anda seronok untuk membacanya. Maka setelah pihak juri melaksanakan proses pemeriksaan serta markah melalui undian, keputusan sudahpun diketahui.

Kamu rasa siapa?

BOTM : Edisi Januari akan memilih 3 orang Wasaber sebagai pemenang. Ini dia senarai pemenang pada kali in. Jangan terkejut hah!







Itu lah senarai pemenang bagi BOTM : Edisi Januari. Kalau ada yang belum membaca cerpen mereka. Silalah baca. Memang kreatif dan bersahaja. Baca kesemua cerpen disini.

Kepada pemenang, buku kompilasi masih sedang dalam usaha menyiapkannya. Buku akan diberikan terus ke alamat anda. Sila berikan alamat kamu disini.

Kepada Wasaber yang berminat untuk memiliki kompilasi tersebut juga boleh memilikinya dengan memesannya disini. Harga akan ditentukan kemudian.


p/s : Buku Kompilasi "Cerpen Al-kisah Wasaber" dikeluarkan khas hanya di WSB.

38 Respon dari Wasaber.

  1. wee~~~congrats all winner...:n

  2. beaty says:

    tahniah buat pemenang...wah ada la kompilasi cerpen kan...wahhhh

  3. ~NieZa~ says:

    tahniah2!!!
    mmg sudah ku jangka yg no1 tu
    hahahaha
    ku ada vote dia ^_^

  4. Lina says:

    wuahahaha...kputusan yg paling ngam! tahniah..

  5. Encik empunya blog "pecah Kata" menang bah....congrats!!! ^____^

    congrats juga sama smua peserta ^_^

  6. waaa..tahniah, tahniah ^^

  7. congratulatun kpd pemenang!!

  8. k3mk3m says:

    tahniah!!tahniah!!^^

  9. @FarhaNezam
    aww...farhan,, u can try next year... dun be sad....

  10. Alfian J. says:

    Ooo, ya..kepada pemenang..sila bg aku emel kmu..aku mau bg kamu logo pemenang..:a

  11. congrats to all winner. hebat2 juga owh

  12. miss J says:

    congrats sahidzan.. vizard n ezra...
    idup wasaberrrr..!!!!!!

  13. Tahniah kepada pemenang...

  14. Lina says:

    kembang eh c hik..c sahidzan dpt numbur satu..(suda ku bilang dlu..mmg lu yg angkat bro..haha)

  15. Zurina J. says:

    Tahniah kepada semua...
    nah... aku bg hadiah bunga... :t :t :t
    mau ikut lagi, mau ikut lagi...ihih
    :a

  16. terbaik dari ladang :)

    congratz semua pemenang.

  17. khuza says:

    waaaaaaaaaaahhh..
    tahniah laaa...
    mesti boss pening plih sepa menang kan ?
    kekekekke~

  18. CathJ says:

    congrats to all winner...

  19. Akhirnya dah keluar..! Yeehaaaa! SYABAS n TAHNiAH buat para peserta n PEMENANG! :q :k

    Yang lain, boleh cuba lagi! Bulan2 kita masih ada banyak lagi.. :s :c

    u/p: Bos, krew boleh masuk sama kah bertanding..? :i

  20. Alfian J. says:

    @samizul.net
    Sebolehnya krew tidak digalakkan..tp klu ingin memeriahkan keadn sgt dialukan...:a

  21. PecahKata says:

    weeeeehheeeuuu!!! arigato hozaimas!! kehkehkeh!

  22. ya ampun..mcm ku nda pecaya taw tu no. 2 tu..
    hahaha thanx barisan krew dan yg mengundi heheheh


    p/s: patutlah aku hairan knp ramai yg view balik cerpen aku hehehe..apa pun bro szan mmg lu layak jadi pemenang tu..

  23. email aku admin

    ebak_bankai@yahoo.com

  24. oh yeah..congrates pd suma pmenang..thums up.!!

    :n

  25. effort yang bagusss!~ :q

  26. Aretikz says:

    Tahniahlah.. weehuu ~ nice.. hehe..

  27. wantanho says:

    huhu.. sy vote y num 3 tu.. ^^ anyway, congratss all the winner

  28. haha..terbaik tu no 1!!mmg layak

  29. a.g says:

    ngam tul...penuh dgn aktiviti yg meransang minda tuk bpikir...teruskn...

  30. DATANG UNTUK MEMBUAT SERBUAN DI WSB.. HUHU=)
    PERNAH DENGAR THE FACEBLOG?
    PERNAH NAMPAK LOGO YG AQU GUNA TU?
    ITULA YG DINAMAKAN FACEBLOG.
    JOM SERTAI KAMI SEMUA DI KOMUNITI THE FACEBLOG.

    http://the-faceblog.blogspot.com

Respon Anda...

Jangan tengok jak bah! Dikomen terusss!! :D

Nota : Pakai bahasa Sabah pun bulih bah! :)

Let's share your views with other Wasabers at WSB Community Forum.

Boleh gunakan tag HTML berikut: <b>, <i>, <a>

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Followers

Facebook WSB Badge

Geng WSB