Loonaq_06Ogos-09November Dapatkan Domain Termurah
Dari NetKL serendah RM29.95 setahun! Beriklan disini

Wasabers on 14th February 2011

37 comments
Assalamua'laikum dan Salam Sejahtera Wasabers~

WSB ingin mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan Salam Maulidur Rasul 1432 Hijrah.

Adakah Wasaber yang menunggu poster kali ini? Kalau ada, BAGUS! Mungkin nama anda tersenarai dalam poster pada kali ini.WSB telah mengubah sistem putaran poster dikeluarkan dari mingguan kepada 2 minggu sekali. Perubahan ini berikutan semakin ramai Wasaber yang berdaftar, maka pihak WSB dan krew memerlukan masa untuk menilai tahap kekerapan dan daya aktif Wasaber sekalian. 

Mempersembahkan! Poster pada kali ini.

Warna tema : Putih


Kali ini tidak ramai Wasaber yang mempunyai nama yang besar kerana sepanjang 2 minggu ini, kurang Wasaber yang aktif. Namun WSB amat berbangga dengan Wasaber yang terus  menerus menyokong WSB tanpa mengira apa pun. Wasaber yang setia pada WSB ini sudahpun saling berkenalan rapat walaupun belum pernah berjumpa bertentang mata. ANDA BILA LAGI?

Adakah nama anda tersenarai?

37 Respon dari Wasaber.

  1. wantanho says:

    tahniah kepada yang aktif... ^^

  2. yeahhh!!! ada lagi.. yay!!

  3. dyeela says:

    belum muncul lagi.. hohooh~!

  4. LehaMY says:

    kui3. tahniah pada yang aktif. hehehe :D nie barulah ! :D

  5. oh yeah..masih ada di situ~~ :p

  6. Faiz AvA says:

    Admin, mana sy ni? diskriminasi ka ni? Mntang2 la sy hensem. Hahahaa.

  7. SheNn says:

    like this very2x much..hahaah~

  8. edith says:

    sy stu org ja bah kan nma edith sini.. hehe... I like!! :s

  9. tim says:

    nda pernah miss dalam poster.
    walau pun tidak seaktif dulu
    nama aku tetap ada. thanx admin..!

  10. zydande says:

    Ngehehee... santik gia... sumil.!!
    like this..:q

  11. wow untuk diorang semua..woW! :DD

  12. Anonymous says:

    biasa la bobby,...semua bz study, kerja ;)

    salam maulidur rasul semua~

    -catherine malas nak log in-

  13. eeee cute pula pakai ni tema putih.

    alaaah bos, kan boss cakap, "once wasaber always wasaber", mestilah bah sokong, macam big family bah kita ni. :p

    :c

  14. lau bertentang mata uda by nnt cair lak pula ;p

  15. Zurina J. says:

    Yeah².... im in grey! "like"
    :t :t :t

  16. ^_^ admin, termasuk sa la tu ter'kurang' aktif sikit last 2 weeks...ekekekeke...was away from my pc...tp, nda pa...ne kali sa aktif balik..ekekeek...

  17. grey, black, red & white...classy! thx so much ^^

  18. dear admin.... lama da aq jd wasabers but my name x pnah pun tersenarai.... mcm mna supaya nama aq bleh tersenarai kat poster wasaber tu ar...???

  19. Alfian J. says:

    @Mohd.Rusman Usman
    ehehe..sng jak tu rusman.

    1. Aku mesti tau nama ko ms mdftr. Pasal nama dalam poster tu diambil mlalui pdftrn. Apa nama ko ms dftr?

    2. Ko mestilah aktif sokong komuniti WSB. Samada komen di entri blog, facebook, join CRB & forum WSB.

    3. Kalau aku slalu nmpk nma kmu, adalah nama kamu nt d poster. :a

  20. wow..namaque lah juak paling senang d cari...kata2 buat admin : DISITU LAH KITA BENGAM! hohohoho

  21. Namaku makin 'memBESAR'.. :k :s :c

  22. ~NieZa~ says:

    sikit ak xnmpk nma ku...hahaha
    like it!! ^_^

  23. Ask says:

    Wah~ terbaik..
    Makin ramai sudah wasaber..
    Kasi meriah terus terusan~ haha~
    Asyik bana!! =)

  24. beaty says:

    Ada jua sa punya nama sini ni...tp maintain saja ni

  25. @Alfian J.

    nama aq msa mendaftar Mohd.Rusman,,
    aq slalu aktif n sokong wasaber kat fb, crb, n one important thing is, aq tlg promote wsb kat tempat aq belajar..... Alhamdulillah, dapat tarik sedikit sebnyak blogger..... ^_^

  26. Alfian J. says:

    @Mohd.Rusman Usman
    Worait..nice rusman...naik la nama ko ni klu gini tau..ehehe :a :q

  27. laziras says:

    baru ja daftar walaupun lama da follow. salam perkenalan semua kpd budak2 sabah sekalian. Sokong WSB 100% :d

  28. thanx admin..
    walaupun aku dah sejuk2 skg ni, ada masih tertampal nama aku di sana..thanx byk2 admin....

  29. Eric says:

    wah tuuuuna nama sa yang kecik lol

  30. haha. thanx WSB! mantap la korg. msuk gak nama sy. support WSB!! :q

  31. wah, my favret kaler~ nice one!

  32. Yeyeh...nma sy tsenarai lg..muahmuahx wsb! :g

  33. lawa ni yg ni kali pnya. tapikan.. teda nama sa ni, HAHAHA.

Respon Anda...

Jangan tengok jak bah! Dikomen terusss!! :D

Nota : Pakai bahasa Sabah pun bulih bah! :)

Let's share your views with other Wasabers at WSB Community Forum.

Boleh gunakan tag HTML berikut: <b>, <i>, <a>

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Followers

Facebook WSB Badge

Geng WSB