Loonaq_06Ogos-09November Dapatkan Domain Termurah
Dari NetKL serendah RM29.95 setahun! Beriklan disini

Pemenang Peraduan WSB & OnlineFm

4 comments
Assalamualaikum dan salam sejahtera Wasaber! =)

Peraduan WSB dan OnlineFm telahpun tamat pada 8hb Oktober yang lalu dengan hanya disertai 2 orang peserta. Ternyata persaingan mereka berbaloi kerana kedua-dua daripada mereka mendapat habuan setimpal.

Seperti yang dijanjikan bahawa pemenang tempat pertama mendapat pas VIP dan tempat kedua pas Party dan tempat ketiga pula T-shirt. Namun, oleh kerana penyertaan hanya disertai oleh 2 orang, pihak OnlineFm berbesar hati memberikan ganjaran yang sama bagi kedua-dua peserta iaitu Pas VIP ke STOMPIN Sabah.

Apa kelebihan pas VIP?

• Makan dan minum di tanggung, duduk bersama-sama tetamu VIP yg lain.
• Menonton konsert secara tanpa gangguan (di tutupi khemah). Tidak perlu bersesak. hehe

Pemenang yang bertuah

Siapa lagi kalau bukan;

1. Mohd Saiful Amin - [entri peraduan] dan,
2. Saveq Smile - [entri peraduan].

Kepada peserta, balas makluman kami dengan menghantar detail anda segera.

Nanti pada 15hb Oktober tu bertempat di Tg. Aru 1st Beach, jam 5 petang, tuntut tiket VIP anda di kaunter Stompin dengan memberikan nama dan nombor kad pengenalan pada petugas di sana nanti.

TAHNIAH!

4 Respon dari Wasaber.

  1. Zurina J. says:

    Tahniah!

    Jadi hadiah ke 3 baju t-shirt siapa dapat? Bolehkah aku mau? Aku mau hantar penyertaan ni... Ngeh.

  2. bhewwww!!hahahaha..sandi nya jgk dua org jak kmi,,bha sabek..jgn ko tglkan aku sorg2 nnt..lol

  3. Alfian J. says:

    @Zurina J.
    Ehehe. baju tu lesap la. Aku rasa drg pemenang ni dpt baju masa dapatkan pas VIP nt.
    ngehehe

  4. Alfian J. says:

    @Mohamad Saiful
    Ba, kontek2 la kamu. jd senang urus dating kamu nt. hahaha. syok tu nt. ada Pesawat perform. Mantap!

Respon Anda...

Jangan tengok jak bah! Dikomen terusss!! :D

Nota : Pakai bahasa Sabah pun bulih bah! :)

Let's share your views with other Wasabers at WSB Community Forum.

Boleh gunakan tag HTML berikut: <b>, <i>, <a>

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Followers

Facebook WSB Badge

Geng WSB