Loonaq_06Ogos-09November Dapatkan Domain Termurah
Dari NetKL serendah RM29.95 setahun! Beriklan disini

Banner Khas Untuk Pemenang BOTM Jun

8 comments
Assalamu'alaikum dan Salam Sejahtera Wasaber sekalian.

Wahh! Agak lama post ini terpendam di draf WSB. Kepada semua khususnya yang telah menyertai BOTM Jun yang lalu, saya ingin memohon Jutaan kemaafan atas kelewatan memberikan banner tersebut hinggakan mungkin ada yang sudah terlupa tentangnya.

Seperti yang saya maklumkan sebelum ini, banner ini ditempah secara khas daripada salah seorang Wasaber yang mahir dalam selok-belok photo editing kegemaran beliau.

Ohya, ada satu lagi pula janji hadiah untuk para peserta iaitu promosi setiap karya yang dibuat khas untuk BOTM Jun tadi. Memandangkan WSB kini telah membuka ruang dan peluang kepada para Wasaber untuk mengirimkan karya atau berita masing-masing untuk WSB, maka ini adalah satu peluang untuk mencapai apa yang disasarkan oleh 'WSB News'.

Ini bermaksud, setiap karya tadi akan dipromosi semula di Page WSB dan juga di laman WSB (kemungkinan besar di wasaber.wsbmania.com).

Banner Direka/Dicipta Oleh : Syafeika Edora

Baiklah, kepada peserta BOTM Jun, ini adalah contoh banner khas untuk anda semua. Ada tiga jenis banner, dan setiap jenis banner itu ada dua 'versi' iaitu melintang dan menegak. Ciri-ciri kaum pula diwakili oleh Bangsa Brunei, Bangsa Rungus dan Bangsa Suluk. Harap Wasaber dari kaum yang lain tidak terasa "Eh kenapa kaum aku tiada..?" sebab agak sukar untuk mendapatkan gambar pakaian tradisional bagi kaum yang ditulis dalam karya BOTM Jun tersebut dari sumber alam maya.

Samalah seperti kesukaran untuk menemui anak muda bertutur bahasa ibunda masing-masing pada masa sekarang.

Dapatkan Banner Khas Anda Di [SINI]


Akhir kata, maaf atas kelewatan, TAHNiAH dan semoga Banner ini memberi manfaat kepada anda!

8 Respon dari Wasaber.

  1. Janji ada juga sebelah side sia Suluk ..hehee:P

    cumil banner ni..nak curik satu lah..

  2. Alfian J. says:

    Sam: Aku paling setuju bab "Samalah seperti kesukaran untuk menemui anak muda bertutur bahasa ibunda masing-masing pada masa sekarang."

    Kepada anak muda zaman sekarang, pelajarilah bahasa umbi bangsa anda, nt lenyap pula pd generasi akan datang. Klu bukan kita siapa lagi. :)

  3. adedeh!!!napa la aku tlepas ne BOTM..hohoho

  4. nowriz says:

    terima kasih WSB.. comel banner nya tu.. :)

  5. Wow! nice...dah melekat di blog sa pun...hehe thanks WSB

  6. Zurina J. says:

    Ok, aku maafkan... ngehehe.

  7. Baru nampak..hehe..ty wasaber. :)

  8. tambungau says:

    ~bulih tahan..
    ada ciri2 sendiri..

Respon Anda...

Jangan tengok jak bah! Dikomen terusss!! :D

Nota : Pakai bahasa Sabah pun bulih bah! :)

Let's share your views with other Wasabers at WSB Community Forum.

Boleh gunakan tag HTML berikut: <b>, <i>, <a>

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Followers

Facebook WSB Badge

Geng WSB