Loonaq_06Ogos-09November Dapatkan Domain Termurah
Dari NetKL serendah RM29.95 setahun! Beriklan disini

Aktif Wasaber: Edisi Merdeka-Raya

34 comments
Assalamua'alaikum dan Salam Sejahtera Wasaber sekalian...!!!

Sudah hampir sebulan kita berhari raya, ada yang naik berat badan kah?  Itu perkara biasa, yang penting buat senaman untuk kurangkan berat badan. Okay, tanpa membuang masa, entri kali ini berkaitan penglibatan Wasaber sepanjang Merdeka-Raya: Aktif Wasaber. Dalam video berikut, beberapa Wasaber tegar telah disenaraikan selaku Wasaber yang tidak berhenti-henti terus memberi sokongan kepada WSB. Memang kalian keluarga WSB yang terbaik. Apa tunggu lagi, mari kita tengok siapa yang kena?



Itulah senarai Wasaber yang bergerak aktif sepanjang Merdeka-Raya. Mesti Wasaber yang lain kenal kan. Diorang ni ibarat Star dalam WSB. hehe

Untuk video seterusnya, pastikan ada wajah anda ya! [^^,]


p/s: WSB dalam usaha mencari krew, nantikan 'open invitation' dari kami ya.

34 Respon dari Wasaber.

  1. aiii nah baru lah sa ingt nda tersenarai..

  2. Aki says:

    ho ho ho.. ada juga si AKI ah.. :-p.. Bagus2.. sepa buat ni video ni?? mo kasi kredit.. :-p

  3. Alfian J. says:

    @Aki
    Alaaa, jgn gtu ba aki. Malu sa ooo. kih3.

  4. wah...lama uda wsb tia buat vdeo wsb aktif..
    aik..ada pula aku sana...heee
    pndai aa admin curi gmbar! heheheh
    tqsm !
    once wsb owez wsb ...

  5. aina, malu oo saya ada gambal saya di sana...terima kasih WSB

    WSB di hatiku hehe :)

  6. PK says:

    kah kah kah. epic juga video ni. macam bintang pelem. nice work.

  7. hee saya rajin jadi stalker cnie jak ;ppppp

  8. thebeybeh says:

    fulamak! mujiknya bikin gentar! haha
    teruskan keaktifan anda guys..comel2 semuanya. :)

  9. Alfian J. says:

    @Ahmad Safwan bin Idrus
    Ter baik tu gambar ko dari Czech dalam WSB. Paling manang! :)

  10. Alfian J. says:

    @miss biebbiey
    Alaaa, xkan sini jak. Semua-semua la ba. kih3.

  11. Alfian J. says:

    @thebeybeh
    Beybeh, anda juga dikehendakai untuk aktif. Mula..dari...sekarang...:)

  12. terbaik la bobby ! hahaha...
    ketara la stalker gmbr urg ni ! hahaa..
    aktif pula aku ni ? seriusly nda tau..ngee..
    aku paling nda sbar tgu gath ...

  13. Alfian J. says:

    @KhuZa SunshiNe
    Untuk gath tu, tunggu dulu. Biar rindu abes lu, bru buat. hehe

  14. wow..thanx 4 count me in..haha..terharu banar aku..
    apa2 pun,muziknya plg bikin smangat..nice bro.!! XD
    glory2 WSB..

  15. Alfian J. says:

    @Ariez Hazaril
    Yeah! Baru jak M.U glory 3-1 td. Aku ingt mau kenduri lg. keh3.

  16. thankzzz 2 wsb..and crew..tetap memilih sia jd wanted lg wakakaka...punya siokkkkk....ni kali 3 uda jd wanted.....ada cannn ni dpt loyal tag.....

  17. PLUS HUNDRED!!! MUAHUA3!!! XD

    MANTOP ehh.. Kana lagi sound yang bikin kambang bulu punya, bulih2 jadi menangis nda berlagu tu, hua3..

    Aku nda sangka juga eh termasuk sebab masa Raya n Puasa tu internet ku selalu terganggu n diganggu..

    Apapun, TERIMA KASIH BOBBY@WSB!!! Yeyearghhh..!!! ;D

  18. saveqmm says:

    mo minta royalti dari admin...ahaks...

    nice..memang aku x sangka aku pun ditempel masuk dalam sini..
    terimass ya!!!

  19. Wahhh sungguh ku tak sangka. Makasihhhh WSB sebab appreciate kehadiran saya. Ahahaha *malu-malu*
    Selamat hari raya!!

  20. Alfian J. says:

    @samizul.net
    Biar internet lembab asal rock ba org bilang. hehe

  21. Alfian J. says:

    @saveqmm
    Silakan sangka sekarang. Anda mmg benar-benar berada dalam senarai Aktif Wasaber. Tahniah! hehe

  22. HAH?!!!Muka ku dgn baju kurung+converse+mini cooper austin?!!! =___=

  23. hahahahaa comel woo~

    :)

    teda sa punya muka. kesiannnya~

  24. wahhhhh..tahniah krana anda yg brkenaan tkah dtabalkan sbgai wasaber yg aktif....:)

  25. aku ni rindu berabis suda ni...tp kalo buat gath thn ni mmg nda dpt sua aku p tu...! sobbing..

  26. Alfian J. says:

    @catherine-
    Neh, teda muka itu adalah disebabkan?? hihi. Mesti ada dalam video seterusnya ar.:)

  27. Alfian J. says:

    @KhuZa SunshiNe
    Alamak, kenapa nda dapat pigi da kuz? ko p oversea ka? keh3.

  28. aku hbis tahun depan..fmily aku nda sruh balik uda selagi nda hbis... nah..kalo tahun ni.. melepas lagi aa aku.. sob3~ np pula aku pergi oversea ? haha..mau p kemboja? nda bole uda..

  29. hahaha..hope next video ada lg muka aq.....mo capai target ni.....mo try dpt pula wsb loyal nametag hehhhee..ada harapan kah bus....@Alfian J.

  30. Congrats to all yang terpilih..mereka memang wsb yang aktif..

    tapi lagu tue vha bikin sia tatot..macam lagu hmmmm..:P

    Happy Eid Al Mubarak guys!!!!

  31. tahniah, wasabers yang aktif dan terpilih :D

  32. @Alfian J.
    Alamak bos, camna mau rock kalau tenet ciput.. Nda rock tu lembap.. Muahua3! XD

Respon Anda...

Jangan tengok jak bah! Dikomen terusss!! :D

Nota : Pakai bahasa Sabah pun bulih bah! :)

Let's share your views with other Wasabers at WSB Community Forum.

Boleh gunakan tag HTML berikut: <b>, <i>, <a>

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Followers

Facebook WSB Badge

Geng WSB