Loonaq_06Ogos-09November Dapatkan Domain Termurah
Dari NetKL serendah RM29.95 setahun! Beriklan disini

Pelancaran ChatRoom Bah!

16 comments
ChatRoom Bah! atau lebih dikenali sebagai CRB! merupakan halaman yang paling banyak dikunjungi pada laman WSB. CRB adalah satu tempat bagi para Wasaber saling berkenalan dalam sebuah ruangan chat. Jadi, dengan adanya ruangan seperti ini dapatlah para Wasaber saling mengenali antara satu sama lain dengan lebih rapat lagi. Kini CRB telah dinaik taraf ke ruangannya yang tersendiri dan bukan lagi pautan pada www.wsbmania.com. Kini CRB boleh di-akses pada URL ini -> chatroombah.wsbmania.com atau pada gambar di bawah untuk ke CRB!


CRB! baru:
Chat room baru yang mampu memuatkan lebih ramai chatter.
• Tampilan lebih santai
• Mesra Wasaber
Once Wasaber, Always Wasaber.

Semoga CRB mampu menjadi perkongsian ilmu yang bermanfaat bukan sekadar ruang untuk bergosip ya. Ehehehe.

16 Respon dari Wasaber.

  1. yehaaaaaa......~
    keep it up wsb !1

  2. bagus...ni yg ditunggu-tunggu, mn tau dpt awek cun muehehe :D

  3. MosePA says:

    Mantap ko bos...! Teruskan untuk memantapkan lagi... Yeahhh...

  4. Hep hep hooorrayyy! Ada 'pot' khas sudah untuk CRB! ;D

  5. Alfian J. says:

    @KhuZa SunshiNe
    Teruskan sokongan kepada WSB ya! :a

  6. Alfian J. says:

    @Elih Japahar
    Ehehehe. Pok awek cun pula ko elih ar. :c

  7. Alfian J. says:

    @Ariez Hazaril
    Nice two, three, four... :a

  8. Alfian J. says:

    @samizul.net
    'Pot' khas utk Wasaber tegar tu.

    Selamat datang ke CRB wajah baru! :d

  9. yey...blh chat bnyk2... haha

  10. bagus bha wsb..teruskan mengindahkan website ini agar lgi ramai orang join wsb ya..

  11. lawa lah, semakin maju WSB! I LIKE!! hehe

  12. @Alfian J.
    Aku belum cukup tegar ni bos, keh3.. Memang yang tegar selalu ada di sana. Yang syok sendiri selalu ada di Wall ping ping, haha XD

    Link di menu 'ChatRoom Bah' atas tu bos masih belum tukar tu dengan yang baru, ehe

Respon Anda...

Jangan tengok jak bah! Dikomen terusss!! :D

Nota : Pakai bahasa Sabah pun bulih bah! :)

Let's share your views with other Wasabers at WSB Community Forum.

Boleh gunakan tag HTML berikut: <b>, <i>, <a>

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Followers

Facebook WSB Badge

Geng WSB