Loonaq_06Ogos-09November Dapatkan Domain Termurah
Dari NetKL serendah RM29.95 setahun! Beriklan disini

MAY Gathering 2011. "Wasaber's Day"

18 comments
Assalamualaikum & Salam mesra~

Menghimpunan para Wasaber bukanlah perkara yang mudah. Disebabkan kesukaran itulah perancangan awal untuk mengadakan gathering di Novotel tidak berjaya dijalankan. Namun begitu, itu bukanlah halangan kepada Wasaber kita yang setia dengan WSB serta berpegang kuat dengan "Once Wasaber, Always Wasaber".

Maka, pada 28 Mei 2011 yang lalu, berlangsunglah gathering yang dihadiri oleh lebih kurang 20 orang Wasaber yang tegar.


Aturcara:

11.00 am - 12.00 pm
Menunggu ketibaan para Wasaber yang hadir. Sesi bergambar.

12.00 pm - 1.00 pm
Bergerak ke McDonald. Menjamu selera di barisan meja panjang. Kejutan harijadi kepada founder dengan cupcake yang bercorak WSB. Nice one. Sesi berkenalan di kalangan Wasaber yang belum pernah berjumpa. Lagi sesi bergambar.

Cupcake ada logo WSB. ^^

1.00 pm -  1.30 pm
Menunaikan solat Zuhur. Ada yang membeli-belah. Ada juga yang ke tandas. Tidak ketingalan juga yang ber'gayut'. Kemudian, memilih tempat bernyanyi.Sesi bergambar diteruskan.

1.30 pm - 3.30 pm
Akhirnya K-Box tingkat 2 menjadi pilihan. Satu (1) jam yang pertama, 2 bilik disewa. Kemudian pada jam yang kedua. 1 bilik sahaja kerana ada Wasaber yang pulang awal. Semua Wasaber menyumbangkan lagu. Sangat sporting. Sesi bergambar berjaya menangkap pelbagai aksi Wasaber.

Penyanyi yang paling anda minati pada masa itu ialah? kih³


3.30 pm - 4.30 pm
Selesai bernyanyi, menjamah ais krim McDOnald di tingkat 3. Para sembang bersembang-sembang macam sudah 15 tahun berkenalan. Ketibaan Damia Ayeesha yang agak lewat. Sesi bergambar diteruskan lagi tanpa hentinya.

4.30 pm
Bersurai. Namun semasa menuju ke jalan keluar bertemu pula dengan Wasaber Azriena. Dia tidak dapat turut serta dalam gathering kerana sedang bertugas.


Walaupun aktiviti pada masa itu tidaklah seberapa rancak, namun keramahan dan kemesraan para Wasaber tetap pada tahap yang terbaekkk! Ini merupakan satu lagi pengalaman yang menarik untuk dicatit dalam diari para Wasaber. anda memang TERBAEKKK!!!!

Mahu tatap gambar? Nah, ada lebih 200++ gambar yang ditangkap semasa gatheing tersebut. Antaranya ;


Untuk album penuh, sila tatap di page WSB Fan page :
- Album #1
- Album #2

Semoga bertemu lagi pada gathering akan datang! (dijangka pada bulan Julai - menonton filem Transformer 3)

18 Respon dari Wasaber.

  1. krukukuiii~~ hehehe :) terbaekkk! penyanyi aku minat c jiji (bukan zyezye) hahaha :) kidding! but yes, dia best~ hihi

    ada sorang hamba Allah nda nyanyi tauu ~ nda puas hati ni . dia nda nyanyi ! hahaha *minta donut weh!

    paling smart pic d FOS tuh! hihi

  2. tim says:

    transformer 3 tu aku suka............

    julai ka? mau datang ni

  3. klu aku ada kompom tmbah 2jam extra lg kbox tu..hHAHAHAHAH...ndak kmu tebenyanyi sana~~

  4. Rahmad says:

    wah bestnya..

    siap berkbox lagi owh..

  5. Zurina J. says:

    Terbaik wok!!! keh²
    Saya sayang kamurang....! Saya sayang kamu semua.... Sampai ketemu lagi...

    :c :c :c

  6. mb next time...:(

    im soorrrryy guys~

    zurina... im sorry dear~

  7. Alv0808 says:

    So muchn of gathering...so far saya belum pernah attend mana2 wasaber gathering hehe...timing selalu tak ngam hehhee...wish i can it one day.. :)

  8. nunui Joe says:

    wahh nnt kalo sy balik sabah sy mo join!! ;D:D

  9. YEAH!!julai saya d sabah suda!!saya mau join.......

  10. Yeahhh, TAHNIAH!!!

    :s

  11. Zurina J. says:

    @catherine-
    It's okay my dear...No worries...Maybe next time kan...

    InsyaAllah sampai ketemu... :d

  12. aiyah asik nda taIKUT sak sa ni huhuh

  13. krukukuiii! ada aq rakam kaw bobby! nah matai bejuta-juta hits di youtube ni karang..hahahahahahah

  14. Alfian J. says:

    @.f.ezra talks crap.
    Alamak, mataiii. Minta video tu. Ok gak ka? hihihi :o

  15. yezza...menunggu ketibaan julai dengan penuh sabar... :)

  16. macam best oh kan... saya mahu cuba join nanti... boleh bah kan....

Respon Anda...

Jangan tengok jak bah! Dikomen terusss!! :D

Nota : Pakai bahasa Sabah pun bulih bah! :)

Let's share your views with other Wasabers at WSB Community Forum.

Boleh gunakan tag HTML berikut: <b>, <i>, <a>

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Followers

Facebook WSB Badge

Geng WSB