Loonaq_06Ogos-09November Dapatkan Domain Termurah
Dari NetKL serendah RM29.95 setahun! Beriklan disini

Follow Up komen dari blog lain

18 comments
Salam sejahtera semua! Bertemu lagi kita dalam ruangan perkongsian ilmu ini. Di sini, saya cuba meringkaskan mesej memandangkan keadaan kerja tidak mengizinkan saya untuk bercerita panjang lebar.

Seperti pada tajuk utama; "Follow up komen dari blog lain". Cemana mau ikuti perkembangan komen yang telah kita tinggalkan dalam blog yang telah kita kunjungi? Susah kan bila kita komen blog orang tu dan kita teringin sangat mau tahu apa la agaknya dibalas nanti. Senang seja ba. Kurang dari setengah saat saja mau buat.

Mula-mula...



Pergi ke ruangan komen blog tersebut. Pastikan Comment as itu merupakan ID anda sendiri. Kemudian, klik Subscribe by email.
Apabila anda sudah klik pada pautan Subscribe by email tu, maka keluarlah satu mesej seperti yang tertanda kuning  itu.

Email yang tertera pada mesej tersebut merupakan email yang anda gunakan untuk anda log masuk ke dalam blogspot anda. Oleh yang demikian, mesej follow up itu akan di emailkan ke alamat email anda nanti. 

Sekiranya anda tidak dapat melihat mesej follow up itu, tunggu selama beberapa ketika atau cuba periksa di peti SPAM dalam email anda. Perlu diingat, sekiranya komen pada entry tersebut banyak, maka sebanyak itulah blogger akan menghantar email komen tersebut kepada anda. Semua orang yang mengkomen di situ akan blogger informkan kepada anda menerusi email anda.

Apabila anda sudah jemu dan tidak mahu lagi untuk mengikuti perkembangan komen dalam entri blog tersebut, klik sahaja butang Unsubscribe di tempat yang sama seperti pada gambar ke-2.

Sebarang pertanyaan, sila nyatakan kemusykilan anda di ruang komen di bawah ini kerana saya sudah pun men-subscribe komen bagi entri ini!

-- UPDATE TERBARU --

Ha, bila da beberapa ketika anda menunggu di ruangan inbox email anda. Dalam masa tertentu anda akan menerima beberapa email yang memberikan anda informasi tentang komen-komen terbaru di entri yang anda subscribe itu.

Ini ruang Spam saya. Saya sengaja masukkan komen-komen yang saya subscribe dari blogger ke dalam inbox spam saya supaya tidak keliru dengan inbox utama saya.

Sekiranya anda mahu membalas komen tersebut, klik sahaja pautan POST a comment dalam inbox tersebut dan secara automatik, anda akan terus ke ruangan komen entri tersebut tanpa perlu untuk membuka blog itu lagi. Unsubscribe juga terdapat dalam email kiriman tersebut. Manakala untuk membuka entri itu, klik sahaja pautan comment on the post "" itu. Okay?

Terima kasih daun keladi.




Sharing is Caring
Maaf kalau ada tersalah 
atau terkasar bahasa 

18 Respon dari Wasaber.

  1. aku suka bt gitu.. hehehe...

  2. ok..tq very much..;D

  3. Yeahhh! Memang lama sudah ni aku kasitau di ruangan komenku tu.. Miaha3 XD

  4. @samizul..ha?apa mksud mu??

  5. @Finie Ramos
    Aikk, bulih2 kau nda faham, hua2. Begini, di blog WSB ni, cuba kau tengok atas kotak komen tu. Ada tulisan "Jangan tengok ja bah!..." n seterusnya lah.. Hahh, aku pun ada buat ayat2 juga di atas kotak komen. Ayat apa? Ayat maklumkan pasal Subscribe melalui emel supaya pengomen sudah tau yang komen diorang ada orang balas atau pos tu dikomen, ehe3..

    Cuba kau p blogku, n tengoklah kotak komenku camna.. ^^,

  6. ohh...xprasan plak..xpla..rmai blogger yg xtau jg kn~ huhuhuhuh

  7. kuzuka says:

    terbaekkkkk ~ :q :n

  8. tips yg menarik (",)

    www.anastasyea.com

  9. Anonymous says:

    Post a Comment On: MarGeeMar
    "Pro-UMNO MCA Is Anti Buddhist !"
    791 Comments - Hide Original PostCollapse comments
    Contributed by Anak Mami

    Ven. Phra Piya Thammo,
    Rumah Pangsa
    Blk A-7-9- Jln Padang Tembak,
    11400 Pulau Pinang,
    Malaysia

    Dear Devotees,

    Before I commence of my letter-writing toward. All of you, I would like to inform all of you that I am not satisfy with the lawyer, Dato YIP KUM FOOK due to his bad inspirit impressions because he sent an inspector to come to our Buddhist Temple to arrest me without any good reason, moreover, the lawyer, YIP KUM FOOK is not satisfy with Chief monk.

    When the Chief monk had me to go to his Temple already and he went away and left me alone to take care until Chief monk come back to the Temple first and he also told me not to leave the Temple if any committees or the chairman want to chase me out, you don’t leave the Temple at all understand? Then I said, alright? To the chief monk! On the second Day, YIP KUM FOOK came to our Temple and talk to me. He tired to make some inquiry from me and he asked me, where I come from? I told him that I came from Penang.

    Then, I told to the lawyer (YIP KUM FOOK, MCA Man) that the chief monk came to Penang and fetch me and invited me to accompany him to go to his temple in K.L. I am not aware that YIP KUM FOOK is not in a good terms with the chief monk, chief monk already in this way, YIP KUM FOOK try to create trouble with me unnecessary. That is why, the lawyer want to chase me out of the Temple. Then I asked the lawyer, why you want to chase me out of the temple? Moreover, the Temple is not belonging to you, UNDERSATAND? Then, I asked him, who are you? I don’t know you at all, you have no right to chase me or control me at all, UNDERSTAND? You are just like a layman only. Do you know the regulations that any the chairman or committee cannot control the monks and the Nuns at all, also UNDERSTAND?

    I scolded him like that. Then the lawyer (YIP KUM FOOK) is not satisfy with me and he told me that he will called the police to come to the Temple and arrest me. I told him to go ahead and called the police to come and arrest me. I won’t run away, I said to him like that. I have done nothing wrong toward you, why you want to arrest me? He said, he doesn’t like me to stay here. I asked him, why? Again. After this he got very angry with me, then he phoned up to the police and the police came to the Temple and told me to leave the Temple.

    I told to the inspector of the again, 1 am sorry, I won’t leave the Temple because the chief monk had instructed me not to leave the Temple without his consent, UNDERSTAND? Then the inspector told me to leave, again. I told him I cannot leave the Temple because the Chief Monk hasn’t come back yet. This time, the inspector got very angry with me and he took out his handcuff and try to threaten me, then I immediately show off my hands for him to lock me up but he scare, then again, the inspector told me leave the Temple again but I still don’t want to leave the Temple.

    Then I phoned up to the chief monk again and I told him that the inspector insisted want to arrest me, you better come back to settle the case for me. After this incident, Chief Monk came back to the Temple and take me to go to another temple and stay their. That’s all about this incidents! Last of all, I would like to inform all of you, that no committees or the chairman can control all the monks and Nuns at all also UNDERSTAND? “They are higher than the King,” also! So how can the laymen, the committees and the chairman to control them: – EVEN THE KING ALSO RESPECTED THE MONKS AND NUNS. Why the chairman doesn’t respect the monks and nuns? They will carry the sins later on, UNDERSTAND?

    Yours in Dhamma

    Ven. Phra Piya Thammo
    Penang, Malaysia

  10. Anonymous says:

    敬爱的佛教信徒:

    在此, 我要誠恳所以書面將实事发生在马耒西亜吉隆坡甲洞帝沙再也 (暹寺) 三宝寺. SAMNAK SAMBODHI BUDDHIST ASSOCIATION NO: 19 JALAN 38 DASA JAYA KEPONG 52100 SELANGOR, MALAYSIA. 的遭遇公告大家, 我很不满意, 马华公会鹅唛區会及三宝寺理事主席那督叶金福律师, 是因為他应用悪毒傲慢的手段帶領一般外人耒挑衅践踏浄土及电招警方人员到甲洞三宝寺的神聖之地亳无理由的要警方人员强硬扣留出家人耒逹到耻辱佛教信仰者

    我要强烈的在此請問我犯了什么涛天大罪而使你叶金福律师千方百計要警方人员扣留我和尚?

    我耒至梹城, 初出道, 暫住甲洞三宝寺俢行, 只因看不过眼叶金福律师的為人, 无礼傲慢不可一视的态度对待壇主, 稍为講他几句而己他却採用如此下流的手段伤害出家人, 的确令人不敢恭维.

    一校之長, 其学生如有犯错, 警方人员都必須先见校長去了觧实况, 才可行动, 這是一般常规.但遺憾的是. 他叶金福身为律师却反其道而行, 不依佛理而轻视佛教的精神一味要显示他是马华公会鹅唛區会及甲洞三宝寺理事会的主席, 强求要警方人員扣捕我和尚, 耒逹到其目標, 但还好,基於宗教敏感,連巫裔警方人員也懂得和尊重別人的文化習俗,不敢軽举妄动, 否則后果不敢設想.

    我明白, 他马华公会區会主席那督叶金福律师大动肝火, 生氣一位担任該 (暹寺) 甲洞三宝寺將近20年的壇主, 也是自筹建三宝寺最大的功臣, 其因是师父惊觉到一个新耒的叶金福律师满囗仁義道德, 說一套做一套, 排除異己, 而理事会成员多數为其親戚家族当任, 再加上处理 (暹寺) 三宝寺钱財不透明, 除此之处, 他的行动想把佛教的浄土变为政治活動埸所, 公家修道之地, 当作私人財產。

    师父看在眼裡, 以大局为重, 而善意的给予劝告, 却引起他马华公会鹅唛區会主席叶金福律师, 闷闷不乐, 坐立不安, 无法无天的反而处处为难, 并不友善的加以迫害壇主离开 (暹寺) 三宝寺

    他马华公会鹅唛區会主席叶金福律师, 這种司马昭之心, 伪君子作风, 人人都知--------。你能花言巧語, 蒙蔽誤导群衆一時, 但不能欺骗一世. 佛教的因果肯定報应。

    最后我也顺此祝願他醒觉, 諸悪莫作, 衆善奉行。

    YOURS IN DHAMMA

    VEN. PHRA PIYA THAMMO, PENANG MALAYSIA.

  11. Anonymous says:

    MCA ANTI BUDDHIST
    敬爱的佛教伩徒,
    有关马來西亜,吉隆坡,甲洞帝沙再也 (暹寺) 三宝寺 Samnak Sambodhi Buddhist Association No.19-21 Jalan 38 Taman Desa Jaya, Kepong 52100 Kuala Lumpur, Malaysia. 所发生的纠纷, 经过阅读了,Venerable Phra Piya Thammo 和尚及叶金福律师 (Yip Kum Fook) 的双方书信之后, 再经实地旁听了觧,做为中间人,我要客观实事的说:

    1.当一个和尚、初出道 (小学生),在修行, 若有缺点, 那是难免.他马华公会鹅唛區会主地席叶金福律师(Yip Kum Fook),却心眼看不顺,就电招警万到耒佛教之圣地要扣畄和尚耒耻唇出家人, 这是绝对不许可, 除非是殺人放火之大罪悪.

    2.他身为马华公会鹅唛區会主席叶金福律师 (Yip Kum Fook),却反其道而行, 在佛寺不依佛法而軽视佛教的精神, 以傲慢的手段,帶领一般黑社会的人耒挑衅和尚打架, 这也是不该有、更不是佛教修行者的行为.

    3.佛教的圣地, 其主要的目地, 是让眾生修佛道, 不是政治争執的地方. 他马华公会鹅唛区会主席叶金福律师 (Yip Kum Fook), 却利用佛教之圣地当政治活动的场所。如此果敢冒犯佛陀的教誨,更是大大的罪悪。

    囯有囯章,彿有佛法,家有家规. 如果出家人有何不对之处, 他叶金福律师 (Yip Kum Fook), 为何不向主持和尚投?让出家人自依和尚的條规处理、却强权一味要显示他是马华公会鹅唛区会及三宝寺理事会主席, 无法无天的应用霸道手段践踏佛教之圣地.为什么。。。。。为什么.

    至今, 他叶金福律师 (Yip Kum Fook),不当不歉愧,还要狡辩, 这又证明了他说一套, 做的又是另一套, 囗是心非, 所谓的两舌, 相当阴险. 身为律师, 受高深教育, 却应用如此悪毒, 横蛮无礼的作风污辱和尚, 相等于是耻辱佛教伩仰者。他叶金福律师(Yip Kum Fook)不向主持和尚投诉, 却自承英雄,电招外耒者.请问,身为將近20年的三宝寺主持和尚兼顾问,也是第一位 自筹建寺的大功臣,在大马南傳泒中,是闻名遐邇的高僧.其脸要放在那裡?同样的,要是台湾星雲大师的佛寺沙彌犯錯, 理事会没有礼貌自作主张,电招警方要扣畄其沙彌.我敢请问!星雲大师的自尊是怎样的感受?他叶金福律师(Yip Kum Fook)是后耒者,担任理会主席也不久, 竟敢应用如此,目无尊長的方式对待住持,间接的就是告大家,强迫住持和尚必远離,雀巢鸠要佔。这种用心不良, 有老千之谋, 的确令人不敢恭维。

    縱观以上几项重点,我不是盲目的護持三宝, 而是要坦白的说;他叶金福律师 (Yip Kum Fook) 身受高深教育, 为律师者,本应通情达理才是,但遗憾的是, 却令人惊觉, 他厡耒就是彿书裡所讲的狡猾且残忍的此颣人。他叶金福律师 (Yip Kum Fook),利用他的专业知識, 懂得包裝自己的道德守則,以宗教为幌子手,到处募款,商业经营, 政治活动为重, 并没依循佛教宗教守则行事, 也没对人道作出任何貢献, 只不过借宗教之名捞取权和私利而己。

    在此, 我奉劝, 他马华公会鹅唛区会主席叶金福律师 (Yip Kum Fook), 好自为之, 免因果報应.

    PLS HELP US TO REMOVE BAD PEOPLE IN OUR COUNTRY..SAVE AND LOVE MALAYSIA..

Respon Anda...

Jangan tengok jak bah! Dikomen terusss!! :D

Nota : Pakai bahasa Sabah pun bulih bah! :)

Let's share your views with other Wasabers at WSB Community Forum.

Boleh gunakan tag HTML berikut: <b>, <i>, <a>

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Followers

Facebook WSB Badge

Geng WSB