Loonaq_06Ogos-09November Dapatkan Domain Termurah
Dari NetKL serendah RM29.95 setahun! Beriklan disini

Info WSB MAY GATH (Kaunter Pembayaran Kini Dibuka)

62 comments
Assalamualaikum dan salam sejahtera~

Setelah beberapa siri Mini Gathering dijalankan WSB, kini tiba masanya bagi WSB mengadakan perhimpunan besar untuk seluruh Wasaber berhimpun dan saling berkenalan. Perhimpunan rasmi ini akan diadakan pada 28 Mei 2011 [ Info disini ] yang digelar sebagai WSB MAY GATH. 

WSB MAY GATHering akan dilangsungkan :
Tarikh : 28 Mei 2011

Masa : Jam 12 tengahari hingga program berakhir~

Lokasi : Novotel, 1 BORNEO

Yuran : RM30#

Aktiviti : Makan tengahari bersama para Wasaber, sesi fotografi, sesi berkenalan dan macam-macam lagi.
(Jika ada sebarang cadangan aktiviti, emelkan saja ke shout@wsbmania.com).

PEMBAYARAN
Wasaber hanya perlu memasukkan duit ke akaun WSB. Majukan yuran anda ke akaun ini :
Nama : Alfian Jamjin

Nombor Akaun : 10020090790528 (CIMB bank)

Letakkan subjek pembayaran anda seperti berikut :
- NAMA ANDA - MAY GATH. Contoh : ALFIAN JAMJIN - MAY GATH
Penting:
Selepas membuat pembayaran, sila maklumkan kepada pihak WSB melalui emel ke admin@wsbmania.com. Sertakan nombor tranaksi sebagai bukti pembayaran.

Kaunter pembayaran akan dibuka sehingga 10 Mei 2011. Ayuh meriahkan gathering ini. Pastikan anda terlibat dalam aktiviti WSB kali ini. Jangan sampai ada yang jelos. Ehehehe.

Jika ada sebarang pertanyaan, ajukan saja di kotak komen dibawah.

Klik untuk info

p/s : Sudah mula memilih baju untuk dipakai MAY GATH. Ahaks!

62 Respon dari Wasaber.

  1. as soon as possible ka? ehe

  2. macam mau join jugak whoa.... Hehh.

  3. Alfian J. says:

    @LaDy Of MaRs
    Apa lg macam mau join..join la..nt jelos..ehehe..:a

  4. Anonymous says:

    dekat2 mau tamat tmpoh bru aku byr
    lum ada bjet ni..hehehehe

    -khuza-

  5. Alfian J. says:

    @Anonymous
    Eheheh..buli ba tu kuz..y pnting jgn limpas due date la..nt tia tmasuk nama ko dlm list..:o

  6. wawawaaaah~~hebat tu..d novotel ka boss? :q so ada dress/attire code ka ni? :o

  7. Nini says:

    ow...ba.. mari bayar awl2 kalu mau ikut... :c
    kalu lmbt byr nama tiada dlm list ka itu?? aduhhh

  8. Zurina J. says:

    wow! sounds good...
    sy mau membayar la suda ni..walauun kkurangan duit..tpaksala jimat² makan nasi lemak jak..ihihi.

    :0

  9. sudirman says:

    saya nak ikut..kebetulan masa ni cuti sekolah..ble lah ke KK...yeh....

  10. Hurin says:

    mcm best ja ni..mo join jua la..

  11. Zurina J. says:

    @sudirman
    yeyeh! dapat jumpa dirman... :a

  12. Zurina J. says:

    @Hurin
    best!!! ihihi...jom! jumpa ya... :c

  13. Alfian J. says:

    @Nini
    Iya, tuk sapa² y dah bayar. Terus kna list kan tu..:a

  14. Alfian J. says:

    @Michelle Sung
    Iya micel..d novotel la kita buat ni kali..ok ba kan...:a

  15. Alfian J. says:

    @sudirman
    Nah..ngam laitu..mmg kmi pilih masa cuti ba tu ms tu supaya ramai wasaber yg dpt join..:a

  16. ~NieZa~ says:

    mau pakai baju cmna p sna 2???
    kekekekeeke....
    sy byr nnt 9mei..bulih kan??
    ^_^
    p/s: sy nebes! :p

  17. bah! buli nih...sa harap sa bulum balik kampung terchenta time nih...hehe

  18. Alfian J. says:

    @~NieZa~
    Baju tu terpulang. Jgn jak y tlampau seksi. Ehehe.

  19. Alfian J. says:

    @Dev Clarehova
    Aik, ko dmana skrg ni dev? ingtkan ada d sabah..:o

  20. secara ringkasnya...apa lah acara dia tu?

  21. Zurina J. says:

    @~NieZa~
    9mei sebelum 12 tgh malam ya...ihihi.
    aku pakai baju WSB design A + tudung hitam..

    p/s: sy lg nebes.... + malu... :h

  22. sy pakai baju wsb! :)

  23. Eryati says:

    alalalal...kebetulan la pulak ada member minta tulung katering masa dia kawin..huhu

  24. Insya Allah aku join..
    nnt try2 mnta cuti sama bos..
    hehehe...

    ngee.. nebes juak owh..
    1st tyme nih..
    hihihi..

  25. Alfian J. says:

    @de engineur
    Klik gambar tu utk info ya..:a

  26. tim says:

    novotel..!
    serius bah..??
    kena cari baju sdh nie
    ahakz

  27. mOoN says:

    wahhhh!!! best owh... but cannot join... coz the next day is my BIG DAY...hehehehe...nyway,, enjoy yaaa... :)

  28. 28 Mei?....erm bah liat dulu...kalau masih di KK aku pegi...kalau x kirim salam ja sama AG heheh

    P/s: kalau aku pegi, aku mau buat persembahan ne...menyanyi lagu sama kawanku si Mader... Bulih ka tuh?

  29. Alfian J. says:

    @Acil Kecik
    Ahahahaha..nakal ko jiro..

    Alamak, mau menyanyi ka? ba, asi sak tu tau..:c

  30. aiyaa... belum balik Sabah oo time tu...

  31. huhu.. x dpt pi. time tu ada praktikal d hospital putrajaya.. :f :f :f :f

  32. yang bayar ja ka ble ikut gather nti? lol :i

  33. Alfian J. says:

    @misZ iLmi raHEem's
    Iya, yg bayar jak yg boleh join..:)

  34. baaa jeles yang amat ni .. macamana mau pegi . masih d sandakan . huhuu . lain kali la tu .

  35. hehehe~
    inshaAllah,..kalo xda aral melintang akan menghadirkan diri,..
    tp,..xda kawan la.....(T_T)

    yg xda bLog ble ikut ka?
    hee

  36. Ask says:

    Tunggu~ akan kembali aktif semula.. =)

  37. Pink Diva says:

    jeles sia x dpt join .. coz my cousin will get married on May 9,maybe some other time ..insyallah!!

    Do have fun guyz..and be safe owez :g

  38. Aretikz says:

    Andu.. memang mo join. tp takut ada program masa tu.. bisa2.. ades.. huhu.. tingulah mcm mna.. kalo nda ikut di Novotel gra2 tarikh due bayar tmat.. sna aku selit2 tingu dr jauh di 1B.. haha..

  39. Tayra says:

    sedihnya x dpt join :(
    date 2 sy lum blk kk lg *sob*sob*sob

  40. hElfiS says:

    try ikut la..akn cuba bayar klu dpt kuar sebelum 10 mei ne...harap2 dapat..yeahhhh....

  41. Gen2Merah says:

    macam best ja gathering ni.. tapi saya kat Tawau.. huhuhu

  42. Zurina J. says:

    @hElfiS
    sy pun harap..yeah! :q

  43. alamakkk cannot join. sy d kl time tu smpai 5 jun.huhuhuh

  44. Alaa. tia dpt pegi ooh. km sekeluarga g ranau. :(

  45. cik faez says:

    sy mau join ba gath ni . tp xtau mcm mna mau byr rm30 tu . xda cimb bank d bfot . huhuhu . kalo guna bank lain bole ka tu ea ?

  46. Zurina J. says:

    @cik faez
    boleh... ko pigi jak kaunter tu.. trus ko bilang mau buat IPG atau ko bgtau jak dia mau transfer duit pigi bank lain...ok.. :a

  47. malunyaa maw pg...hehe!

  48. berapa org suda ikut nihh ? hadoii ~ baru ak tau nih sbb baru join . mcmna nih ? bisuk LASTTTTTT ~ mau baa ikutt . tapi tapi , mcmna aa ? next time kali :(

  49. halo2x , kalo mw ikut jugakk tapi kos tanggung senirik bule ka ? HAHA

  50. Zurina J. says:

    @e r a a RUSBERRY
    dlm event d fB, 50++ yg attend... maybe lg ramai, maybe lg kurang..

    15 mei last bayarannya... tp kalau nda buat d novotel, kita akan buat yg lebih santai macam gath mec lalu.. & wang akan dikembalikan..

    Selamat bertemu... :c

  51. Zurina J. says:

    @Megzy Mezzy
    jumlah.. bertemu ya... :a

  52. best lagi santai2x gtuuu ~ so , soma bole join sbb budget wsb skg mw bt gath bkn mau kata mahal cuma skg ak mmg "KURANG BAJET" tp keinginan mmg "BESAR" . boley ka bt santai2x jak . budjet tanggong senirik . lagi ramai lagi best . ak rasa kalo tanggung senirik maybe lagi ramai mau ikut kn sbb ni gath BESAR2xAN suda kan . bkn cam dulu lagi . so , amacam ? ak mmg ringan kaki jak nii ~ MMG FREE GILA2x SKG & MMG KEINGINAN MAW PEGI BESAR ~ gpun , ada jugak kwn ak yg ikut nih gath . ak tggl kat UA jakk . 5 minit jak ak mw p 1b tuh . hehe

  53. Zurina J. says:

    @e r a a RUSBERRY
    owh macam tu...ihihi.
    macam ni la..ko bayar jak dulu $30 tu ya...ndada suda tu bayaran selain itu, nda payah sudaa fikir pasal bajet lain...

    nanti kalau nda jd pun, ko nda payah bw duit pun nda apa, duitmu akan dikembalikan jg..ok? :d

  54. MFM says:

    bossss...tarikh last 15 ar??
    sini teda cimb ow..

    18 bole ka??

  55. Zurina J. says:

    @MFM

    nda payah bayar parid..lalala.
    insyaAllah jumpa ya... :c

  56. @Alfian J. Joe jeles suda sa taw...28-5 tarikh paling bikin gue jeles...!!! Apa ble wat laaa...T_T hohoho! All the best!

  57. :a haiyoo~~ terlepas owh ..pnya best ni.. hehe

Respon Anda...

Jangan tengok jak bah! Dikomen terusss!! :D

Nota : Pakai bahasa Sabah pun bulih bah! :)

Let's share your views with other Wasabers at WSB Community Forum.

Boleh gunakan tag HTML berikut: <b>, <i>, <a>

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Followers

Facebook WSB Badge

Geng WSB