Loonaq_06Ogos-09November Dapatkan Domain Termurah
Dari NetKL serendah RM29.95 setahun! Beriklan disini

New Loyal Wasaber Nametag Receiver

117 comments
Say Sekalung Tahniah to our new Loyal Wasaber Nametag Receiver.....


~zhAheIn zHa~ a.k.a siiKECIQ


Visit her blog here.


________________________________

Next receiver :



Visit her blog here.

________________________________

Next receiver :



Visit her blog here.
________________________________

Next receiver :



Visit her blog here.

________________________________

Next receiver :



Visit her blog here.

________________________________

Next receiver :



Visit her blog here.

________________________________

Next receiver :




Visit her blog here.

________________________________

Next receiver :



Visit him blog here.



Wasabers, wait for your own Nametag. It's your turn. :)

117 Respon dari Wasaber.

  1. Anonymous says:

    hahahhahahaha :) . sgt sgt sgt comel! terima kasihhhh ^^

  2. wanTANho says:

    itu sak ucapan ko?aksi pnjg2 lagik

  3. Admin says:

    kasi pjg² lg..x adil..keh²

  4. Anonymous says:

    di kesempatan ini sy ingin mngucapkan bekalung2 penghargaan pada mami & dadi sbb support strmyx, spy sy dpt on9 hari2 ..

    kpd tuan admin : thanx yaa , cumil 2 nama .. haha

    kpd encik mazeer && abang wantanho : terharu sungguh sy sbb myambut sy dgn penuh kasih syg * matii laa ..

    dgn ini , sy berdoa agar d panjangkn umur && d murahkan rezki utk bertemu para WASABER2 sekalian ..

    kalau ada silap && salah , atau terkasar bahasa .. maaf d pinta yah! * raya bha masih kn? hahahaha ..

    terima kasihhhhhhhhh!!! ^^

  5. cikh!km@h says:

    aiksss..c jedah pn sdh dpt?? aauuww..

    baa jedah..c pjg2 tu ucapan..lama sdh kan ko mngidam tu nemteg.alang2 sak tu..^^

  6. Admin says:

    Wah..loyal wasaber tau..yes...syg wasaber cenggitu.. :)

  7. cikh!km@h says:

    ni kali laa jedah..salam2 jedah..tahniah. trep2 mau amik berkat tu baa..ngehngeh

  8. Anonymous says:

    ahahhaha .. nda juga bha mngidam .. sja jak mau kasi cntik 2 blog dgn adanya nih nametag .. ekekeke ;) .. meh salam .. otograph .. gambar2 .

  9. Admin says:

    hahaha..jd lah aktif wasaber..keh²

  10. Anonymous says:

    aktifkan diri mu geng wasaber :) jgn kta setakat LIKE jak page ni . make sure ada entri n idea2 yg berguna utk geng2 WASABER ;)

  11. Admin says:

    wow...tgk siiKECIQ ni..sgt² besh ooo ada wasaber mcm ni...keh²

  12. Anonymous says:

    hehehe .. bersatu kita teguh , bcerai kita xda tempat tinggal bha tuan admin .. hehe :)

  13. congratulation~~ yeahh.. dah 4 org dah dpt loyal wasaber.. :)

  14. Anonymous says:

    hehe .. thanx yaa :)

  15. okay2~ saya sebagai YB yang bertugas, rasa mau bagi jugak untuk c admin~ da siapa2 setuju?? angkat tangan!! (semua angkat tangan~~) naaaa~ admin, buat mu la sendiri~ letak namamu~ wakakakaka! <-----KESIAN ADMIN~ hahahahaa!!

  16. feo96 says:

    *brabis maw p komen2 supya dpt itu nametag*

  17. Admin says:

    ko ni mazeer..hahaha..aku wat last² tuk aku nt...keh²

  18. Admin says:

    @feo96, hehehe.feo pun mgkin xlma g dpt...keh²

  19. wahahahha... tengkiuh encik admin coz bagi nametag :D tahniah tahniah untuk diri sendiri :p

  20. cikh!km@h says:

    waalaaaahh...trimassss abg admin..wah..trep2^^

    smoga terus bersemangat^^

  21. Admin says:

    @erna & cikh!km@h, lyk dpt..tu psl kna bg..keh²..TAHNIAH! to both of u..:)

  22. eehehehe! congratz to all!!!!

  23. ONN says:

    Wah! Taniah taniah!!!! Lawa la pula tag ni, bila la ak mo dpt.. ahahah!!!

  24. hehehe! aktifkan dirimu~ :'P

  25. wow..tahniah3!!! aku pun mau jugak WSB...;p

  26. Admin says:

    @Baby Yats, kna aktif dlu d WSB..bru le dpt..tu ada tips dr mazeer..(d komen y d atas² tu..keh²)

  27. congretz to all loyal wasaber..
    btw, aku nie br jak folow blog nie..
    so, sila beri tunjuk ajar yer.. ;)

  28. congrats semua, sapa punya idea name tag ni? kreatif owh... semua jangan lupa pakai name tag, nanti kana denda admin, ekekeke! :)

  29. betul3...[mcm upin ipin]..ja kamu tu admin pndai cek tu geng..nda pasal2 kana denda buat karangan 365 pth prkataan [mcm di skull dulu2]..hahaha

  30. Lina says:

    mmm..(komen skit ja..mudah2an aku dpt nametag dgn komen ku yg skit itu..wuahahaha..)

  31. Admin says:

    @panadol,azura,baby yats,lina :
    keh²..iya,aku pndai round² blog ni..cek wasaber..wlu skit lina, tp impak bsr tu..keh²

  32. Lina says:

    apa yg d cek itu aa?? klu penulisan ku mmg gagal brabis itu..sbb bm pun mmg aku failed dlu..wuahaha..

  33. Lina says:

    waHHhhh!!...(aku belari keliling ruma)aku dpt nametag..mm..mmm..apa aku mo ckp aa..terharu smpai aku ndatau mo ckp apa..

  34. congratz to my pwen lina...berapa round ko lari ar...hahaha

  35. Tahniah2... lina dapat nametag.... lari keliling umah dpt nametag kh, lari kena kejar penyangat, hhahahah

  36. Admin says:

    @lina : ucapan pjg TAHNIAH k..:)
    Baby Yats : tak lma g mau dpt da tu..keh²

  37. Lina says:

    owh..mo pjg ka..mm..mm..aku ingin btrima kasi kpd we R Sabahan Blogger ini krna membagi aku nametag ini..slps itu aku brtrima kasih kpd teman2 wasaber yg lain..trima kasih kpd admin jg membagi kepecayaan kpd i..tnQ yats! tnQ nana! ~nana~penyangat i itu suda nda dpt mengejar sbb dia kasi patah misai2nya, tgnnya tlampau amai..kpd hubby i trima kasi jg krn membenarkan i mngadap pc ini sehingga i ble jadi loyal d wasaber ini( minta maap nda memasak gara2 tlmpau mngadap pc) kpd penyangat i yg paling d kasihi..kekiutan mu sumber inspirasi ku..hehe..tngkiuUU!!

  38. This comment has been removed by the author.
  39. lina:your welcome...pnjang ucapan mu..bgus3..terkena kali sama penyangat tu c 'bee hannah'..hahaha

  40. Lina says:

    admin minta pjg..nasib nda ku karang lagi..haha..tp bgs jg la mungkin dia nda mo aku telupa sepa2 ba tuh..haha

  41. Admin says:

    @lina : hahaha..lawalah lina..gtu bru ucapan..keh²..tahniah k..sapa g mau nametag? :)

  42. Eric says:

    ohoooooooooooooooooo...waiting.. hehehehe kena lagi aktif..

  43. wOw..sa dpt sdah ooo...tenQ pd admin & pd suma2 blogger sabahan d cni..klu c lina lari keliling umah sa nda mau la penat tu sa cuma lompat bintang ja, nasib aku 1 urg d umah klu ada anakku nnti d blang sa gila pula...nda sia2 sa aktifkan diri slalu [blang c mazzermohamad]...apa2pun bila dh dpt tag ni kena pakai slalu & lebih lg aktifkan diri tu kan nnti kana tarik blik tag & kana denda oleh c admin...hahaha
    skali lg tenQ suma...[mcm dpt award di berita harian artis paling popular ucapan ku ni] hahaha..

  44. Admin says:

    @baby yats Hahahaha..lompat bintang jakka?lina juga la y plg gempak siap kliling rumah g..keh²..Congratz btw..;)

  45. @admin..lumpat bintang pun ok gak ba...bergegar 1 rumah..hahaha

  46. Admin says:

    @YATS klu begagar tu..mmg gempak tu.Wasaber gempak..keh²

  47. atukoi, thanks ah admin, sa berjanji akan pakai selalu ni (takut kana denda) hehehehe :)

  48. Admin says:

    hehehe..azura mst lebih aktif dgn adanya nametag ni..keh²..

  49. congratz to Azura Ani Salaim...

  50. Eric says:

    uu sa xda point suda mo tuis ap..

  51. Admin says:

    @eric.. xlma g dpt la tu..keh²

  52. eric, ko rajin2 la masuk ni blog..p like2..ekeke..senang dpt tu..atau ko kinyit2 sma admin..haha

  53. Admin says:

    hahaha..kasi aktifkan diri jak..kompom dpt ba..keh²

  54. betul3...[via upin & ipin]

  55. Admin says:

    @baby tgk baby ni..aktif..minta tips la eric..hehe

  56. Lina says:

    wahh..aku miss sumthin..tania yats n azura..yats, napa nda poco2 trus..ble jg senaman2 skit, klu anak tnya ckp la, mama suda gemuk nak, mo ilang lemak ari raya sket..hahaha..congrats again..

  57. hahaha....inda ku pndi menari poco2 tu lina lompat bintang ja aku pndi...btw tenQ ar..ngeeee

  58. wantan: klo c eric yg kinyit2 mata nda tu c admin cair..tambah nda d bagi kali..

  59. Lina says:

    wahaha..kinyit2 mata? suru dia silak skit sluarnya kc tingu betis..haha..

  60. Admin says:

    @lina Hahahahaha..lain tau lina..bhaya tu..

  61. Eric says:

    hahahahaha... saya mau tgk post dulu kalau ada discussion saya p join klu xda yang baru saya x trus... xtau apa mau taip mau tagih2.. hahahahaha

  62. Admin says:

    sikit hari lg eric akan dpt nametag..usaha skit lg..mau dpt da ni..keh²

  63. eric..ko mintak tlg dulu gelprenmu kinyit2 mata sama admin..

  64. Admin says:

    @h!kmah ~ ko y kenyit mata pun ckup ba..keh²

  65. Admin says:

    @stella, easy..just be a hyperactive wasaber & you will your nametag..:) sng jak ba..keh²

  66. yup...mcm biasa aktifkan dirimu..[dulu pun aku kena gitu jua..huahuahua] tp nda sia2 dpt jugak..hahaha

  67. Admin says:

    @stella, jdkan babyyats cth tbaik..amik nasihat dan teladan dr dia..keh²

  68. congratz to lyn rashid...
    @admin:malu sa kana puji2 oo...hua hua hua

  69. thanks admin..nanti ku buat entri pasal ko lagi ya...hahahahaha
    @baby yats...ui org jaya bakti..nda mau balik beluran ka??hahahaha

  70. Admin says:

    betiru yats temban mitu no WSB..keh²

  71. Lina says:

    wah! wah! wah! ada new receiver..congrats lyn!

  72. Admin says:

    @lina, skit jak ucapan lyn tau..ini tdk adil!..keh²

  73. Lina says:

    iya..mana adil..aku kena bg pjg2..hehe..mo kena denda nih..

  74. Admin says:

    Lina, mcm mau kna denda ni tau c lyn ni..apa kta denda dia lina?keh²

  75. Lina says:

    denda suru buat ucapan spnjang2 komen2 yg ada d cni..hahahaha..

  76. Admin says:

    @lina~ pjg tul da komen sni ni.keh²..putus tgn dia nt lina..keh²

  77. Eric says:

    hahahaha kasi kinyit lagi mata kaini na.. ;* wakakaka

  78. alamak eric..kalo sama saya bulihla ko kc kinyit2 mata..tp kalo sama edmin,ngamuk nnt ceweknya..diingat gay nnt..haha..

  79. ya btul tu...na jaga la kau oleh c nana aka bini admin...hahaha

  80. bah..nanti aku buat entri baru..abis kamu aku kasi kena..huahuahuahua

  81. Admin says:

    @eric~ tgu nametag anda yer..xlma g dpt..keh²
    @yats~ mana biniku ar..bz kali dia study kan..keh²
    @lyn~ jan d kasi kna tul lyn..sipi sak..keh²

  82. uiinaa~ jauhnya suda aku ketinggalan~~ :'{P

  83. Admin says:

    bjela² da komen sni ni Yb..p amik tiket..smpt g ko kejar ni..keh²

  84. Lina says:

    uih..iya ka..ada nombor giliran ka cni admin..suri i terpotong barisan suda nih..hahaha..

  85. Admin says:

    @lina~ ko mmg d barisan dpn da lina..keh²..mazeer da lambat tu...

  86. sian baa adek mazeer ku tu..brabes tu dia mngapal nota tu.cua edmin tlg tgk2kan rambutnya..nda jua gugur2 ka?ngeheh

  87. Eric says:

    orait bebeh.. mari saya kinyit2 dulu nih mata saya! ;) wahahahaha

  88. Admin says:

    hahaha..eric ni mgoda i la..h!k, eric urat lakimu..keh²

  89. hahahaha...apa ni??? mana ada main gay2 cni la..wakakaka

  90. ooohhh tidak.. eric jgn dikau ngurat laki ku..

    ooh lakiku, normal jua ba kan?klo normal nda la ku riso..haha

  91. c3kz h!kmAh: alala...amcam ni h!k..digOda trus tu lakimu oleh c Eric tu...hahaha

  92. na kan dpt sudah tu eric award hasil godaannya ari2 ma c admin...hahahaha
    BTW Eric: congratz ar....

  93. ahaha..alamak.. nda lma jd bini ke5 la ni c eric..ahah..

    neway..congrats dude^^

  94. Admin says:

    @h!k & yats~ eric lom bg ucapan lg ni tau..mau denda ni..eric,jaga la ko..garang tu biniku tu..keh²

  95. Lina says:

    new receiver ka..congrats!!!

  96. sepa garang?penyayang bai nii..kehkeh..

  97. Eric says:

    TERIMA KASIH SEEEEEEEEEEEEEEEEEMUANYA!!! hahahahaha
    thx kerana itu.. ok lah..
    oleh kirana saya da dapat jadi sa mau minta cerai talak 10 sama admin... hahahahahah

  98. itu shia ucapanmu eric? penat shia ku tulung ko kinyit2 mata sama edmin..haiyoo..ngehngeh

  99. Admin says:

    h!kmah..pikir lu denda tuk eric..dia wat ucapan plg pndk dalam sejarah pnerima nametag..keh²

  100. ieee abg ed..sy mana pandai denda2 org..saya kan penyayang..(mattee lai ni..hakhak)

  101. Admin says:

    @pnyayang ka lak..abis tu bekas pnampar d muka ku ni pa ni...keh²

  102. Eric says:

    keh2.. tu sayang mayang wayang kulit.. wakakakaka.. alamak.. pindik kaitu? jadi kamu mau yang panjan? hehehe kk.. selamat tahun baru next yer 2011 semoga tercapai azam yang lama :) keh2... terima kasih daun keladi, semakin tua semakin menjadi.. hehhehehe gumbira nih dapat tu tag :P hahahahahaha

  103. Admin says:

    @eric, wat la entry spesel tuk Loyal Wasaber nametag tu d blogmu..keh²

  104. Eric says:

    ok saya akan... suatu hari nanti saya buat semasa saya free mau buat karangan :P

  105. Admin says:

    orait..ko wat jak pjg²..kasi kredit tuk WSB..keh²

  106. Eric says:

    sudah ku buat beberapa perenggan untuk kamu wahai wsb! semoga ia memadai.. :P
    ayat skima nih ceh... xboleh paste link dia sini i wonder why?

  107. Admin says:

    ooo,ok ba tu..tp mana ucapan tu eric?

  108. MosePA says:

    Ermmm... Bila giliran sya mau dapat ni??? Ternanti2... Mungkin tdk layak... Huhuhu...

  109. Admin says:

    @MosePA Mose, kko mmg layak..berkat usah dan kesungguhan kmu..wsb akan menganugerahkn nametag kpd kmu. Apa mau tulis dnametag?? :)

  110. amoi says:

    name tag ni masi wujud ka ? :j

  111. Chriz says:

    wahhh..semart2 oohh..entalah bila giliran aku dpt ne arr.hohoho

  112. Anonymous says:

    tahniah keciq..~~

  113. Lina says:

    napa skg nih ndada suda yg dpt loyal tag nih..

  114. saveqmm says:

    wowoow..nice-nice..saya tiada kah..huhu

Respon Anda...

Jangan tengok jak bah! Dikomen terusss!! :D

Nota : Pakai bahasa Sabah pun bulih bah! :)

Let's share your views with other Wasabers at WSB Community Forum.

Boleh gunakan tag HTML berikut: <b>, <i>, <a>

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Followers

Facebook WSB Badge

Geng WSB