Loonaq_06Ogos-09November Dapatkan Domain Termurah
Dari NetKL serendah RM29.95 setahun! Beriklan disini

Loyal Wasaber NameTag for you

56 comments
Loyal wasaber will get this Loyal Wasaber nametag. But, to get it, wasaber must be active, participate & commit with WSB. Simple! ;)
Photobucket

WSB had chose 1  wasaber which is loyal, active & so supportive to wasabers and all our WSB community. The first person to receive this nametag is.....

Photobucket
 CongratZ to mazeermohamad. Wasabers can visit him at his blog here.

To mazeer, get this HTML code. Copy paste to your sidebar or anywhere on your blog.

And new Loyal Wasaber nametag receiver is Izwan Gouchi.
Wasabers can visit him at his blog here.

Third person to receive Loyal Wasaber Nametag is wanTANho. Congratulation!! Bravo...



Wasabers can visit him at his blog here.

Wasaber, WSB will give you this nametag without noticing you. So, get involve in WSB. Get ready for your own Loyal Wasaber nametag. ;)

56 Respon dari Wasaber.

  1. hahaha! saya sangat2 happy! okay2 masa untuk berikan ucapan~ terima kasih mak, terima kasih bapak~ terima kasih pacik3 semua~ mcik3 ahli wasabe semua~ terima kasih berzilion3 time semua!! okay3~~ syukur ke hadrat ilahi~ dengan izinNya, dapat saya berdiri di sini~ memang penat bediri~ mereka ndak bagi aku kerusi~ kesian kan aku~ wakakakakakaka! terima kasih pada admin yang sudah bosan ndak da kerja sampai menconteng2 baju~ ahli3 wasaber semua~ good luck!! you are next!! k, saya grab benda neyh! nak gantung kat blog!! trimas admin~ i lop u! mwah3!! wakakakaka!

  2. ndak habisss!! ada lagik~ terima kasih pemungut sampah~ terima kasih sasa~ terima kasih semua yang layan saya~ terutama yang sekepala ngn saya! korang memang cool!! memang terbaik!! coool!!! yehaaa!!!! thanks3!!! <---LEBIH3! admin! tarik balik anugerah neyh baru tau!! wakakakakaka! (^.^,)(Y)okay3! peace all!!

  3. Admin says:

    TAHNIAH! mazeermohamed. The Loyal Wasaber. :)

  4. peewiittt c mazeer ba tu.. peewitt..peewiitt,,

  5. hehehe..

    thanks mr.admin yg hensem..(ok, ni realiti..kalau korang nak puji mr.admin hensem, korang kena puji mazeer hensem jugak n vice versa, kalau tdk, salah sorg dari 2 orang ni akan tanya "aku mcm mna??" muahahaha..)
    tima kaseh coz bg nametag ni kat saya even saya ni tak sampai seminggu pun lagi jadi ahli WSB kan..
    hehehe..
    thanks gak to all of the new friends of mine especially to mazeer yang hensem, sasa, azura, mr.admin tak boleh ditinggalkan n all lah kan..

    rajin2 la dtg ke blog saya k..
    jgn lupa tinggalkan komen kat entry saya or leave ur comment kat shout box pun boleh..
    do share ur opinion with me.. :)

    jom memajukan WSB, takkan nak biarkan mr.admin majukan WSB ni sorang2 kan, tanpa kerjasama dari pihak anda, WSB ni akan tenggelam jauh ke dalam laut n then terus hilang ditelan zaman..

    last but not least, thanks again~~ :)

  6. Admin says:

    Tahniah kpd izwan...HiDUP IZWAN!! Mari kita majukan WSB...WSB akan mberikan nametag kpd mana-mana wasaber yang aktif dan memberikan komitmen kpd komuniti WSB. :)

  7. oi! aku x habis berucap lagi la! terima kasih kepada Allah yang memberi kesihatan dan memanjangkan nyawa saya sehingga ke hari ini~ trimas utk oksigen, rezeki, makanan walaupun aku sekarang kais pagi makan pagi, kais petang ndak makan2 suda~ dan trimas pada izwan yang kacak~ admin yang hensem dan suka buat kerja pelik2~ wkakakaka! trimas semua! semoga kita semua happy selalu, dengan senyuman seindah pelangi~ dan untuk semua~ good luck~trimas pihak media, tv1-tv9~~ astro~ hahahaha!

  8. perasan artis maa c mazeer!! hahahahaha

  9. Admin says:

    hahaha..kpd pnaja tbesar kita DiGi..trima kasih byk²..tanpa sokongan dr anda WSB tidak akan semeriah ini..jutaan trima kasih ..tidak lupa juga kpd kluarga y byk mberi sokongan moral, serta org y tsyg sbg sumber inspirasi..ahakss

  10. sebenarnya...aku malu plak mo ckp....


    APA ITU 'WASABER'?????????? @.@ mo pecah biji mata berpikir2 pasal tu hahaha

  11. Admin says:

    wasaber tu adalah ringkasan bg wsb blogger..:)
    mahira pun wasaber la jg..keh²

  12. Admin says:

    @mahira ni jwpn tuk apa itu WASABER. ;)
    Sini :
    http://wearesabahanbloggermania.blogspot.com/p/wasaber.html

  13. wasabe tu makanan yang pedas dan sedap hingga menjilat kakik~ wakakakakaka!

  14. WSB says:

    @Azura, wait for your nametag..be a wasaber active wasaber.. ;)

  15. wanTANho says:

    OMG. saya sunggOh terharu di atas anugerah ini.. saya tidak dapat menulis apapa sebab tangan saya begagar sebab telampau hepi n siok. di kesempatan ini, saya ingin mengucapkan terima kasih kepada WASABER, sebab bagi ini anugerah yang tidak ternilai ( masih lagi saya senyum2 kambing skang ne )kepada si mazeermohamad yang banyak menjadi sumber inspirasi ( sambil jalan gaya miss world lambai2 tangan )kepada semua yang mengenali saya..oh kepada si al-Lfn yang kestau saya ( saya sibuk buat asimen tadi )sekalung apresiasi kepada broadband saya yang memberikan peluang untuk saya berinternet, kepada semua yang terlibat secara langsung dan tidak langsung, terima kaseh...

    terima lah lagu nyanyian saya ini khas untuk anda yang meminati saya..


    burung kakak tua,
    hinggap di jendela,
    nenek sudah tua,
    gigi tinggal dua..


    TERIMA KASIH WSABER, PONSIKOU WASABER, THANK YOU WASABER, XIE XIE NI WASABER.

    ONCE WASABER, ALWAYS WASABER !!!

  16. Admin says:

    tQ wanTANho..:)
    Keep supporting WSB dude...yeah!!! :D

  17. wanTANho says:

    saya mau tambah sikit lagi, terima kasih kepada pihak ARSENAL sebab saya memang suka ARSENAL. terima kasih..

    ONCE WASABER, ALWAYS WASABER

  18. Admin says:

    Like this "ONCE WASABER, ALWAYS WASABER"
    wanTANho the loyal wasaber...

  19. napa dorang dapat nametag keemasan tapi aku dapat yg kemerah-merahan punya?? ini tidak adil!! wakakakaka!

    btw, congrats wantanho!

  20. Admin says:

    tu mksdnya ko spesel kes izwan..keh²

  21. admin . sy pn mau nii . huhu :D

  22. Admin says:

    @~zhAheIn zHa~, sabar la k..mst aktif ngan WSB..aku nilai lu thp keaktifan tu..bru leh dpt..keh²..sng jak dpt pun..tny wantanho..keh²

  23. haha ~ baiklah . sy aktifkan diri suda nii :)

  24. yeahh.. tahniah semua.. haha.. camtu la meriah sungguh WSB :)

  25. Admin says:

    @~zhAheIn zHa~, kesungguhan gni y kita mau ni..keh²..hidup zhAheIn...!!!

  26. Admin says:

    @sasa ini baru la komuniti WSB klu meriah..lgpun sabahan mmg meriah² ba org dia..keh²

  27. Eric says:

    sa mau nih haahaha

  28. Admin says:

    @eric smua wasabers ada chance tuk dpt ni..mst jd wasaber y aktif k..ada da y bpotensi dpt ni aku tgk..keh²

  29. Eric says:

    hehehehe! yaka? aktifkan diri dengan maxis laini kan?? :P

  30. Admin says:

    @eric, aktifkan dirimu dgn WSB..keh²

  31. Admin says:

    @kaoru96, buli..hehe..misalnya klu kna bg, apa nam y mau dtlis? :)

  32. Eric says:

    yakan..apala nama saya nanti di situ??? jeng3

  33. admin says:

    nama mu la~ ndakkan nama brad pitt pulak~ hehehe!

  34. klu sy kna kasi , sy mau -sii KECIQ- hehhehehe :)

  35. wanTANho says:

    hehe..usaha la wahai wasabers hihi... anda suma pasti bisa memiliki Loyal wasaber seperti saya ( saya yang paling latest punya jadi yang masih fresh..kira yang paling top masih ramai peminat..ekekeke )

    bukan kah bgtu admin..hihi..

  36. YB@WSB: kurang asam c admin neyh tau~ hari tu, cakap yang keemasan tu spesel~ hahahaa! bagi jak semua emas3~ wakakakaka! <---BETUGAS D PAGI HARI~ wakakakka!

  37. feo96 says:

    jikalau dibagi, nma yg ditulis haruslah "Feodora Feo" :P kekekekek

  38. Admin says:

    @mazeer..aku slh edit ba izwan pny..tu la tu..
    @feo, wait for your nametag. Admin sntiasa pantau ni..be lie a wasaber above (mazeer)keh²

  39. Anonymous says:

    macam mana aku mau dapat ahh?? ajar sikit...

  40. mari YB ajar ko sikit~ heeheh! bukan susah pun~ ko aktip2 jak selalu~ "like" WSB dalam facebook~ "follow" blog neyh~ dan kalau ada apa2 event, ko mesti cakap, "wa upport beb!!" hehehe! banyakkan berkunjung dengan member2 antara ahli wasaber~ munculkan diri d facebook paling penting~ hehehehe!so, tggu apa lagi?

  41. Eric says:

    buli pilih nma g kh tu aaa??? :P

  42. Admin says:

    leh ba pilih..tp dah dpt kan..keh²

  43. Admin says:

    @NOTHING TO DISPLAY juk,nama pa ko mau tulis dnametag ko?

  44. ♫FEN♫ says:

    Congratz! hoho
    BTW, tq wasaber. just saw my blog link here :) thumbs up WASABER.

  45. mi$$ oZja says:

    alalaa..mcm xpnh kana update pla ni tau..sy mau jg..wawawawawa

  46. wah hebat ni.. dapat award lagi siap nama... sa pun terhingin juga... heheheh.. neway..congrats to yg menang k..:)

  47. hahahaha..mo aktif mmg aktif..tp..bila x da idea..nah..kira nada aktif ler..huhuhuh :e

  48. weyy.. aQ pun mau juak nie nametag waa.. hahaha :o

  49. bila aq mo dpt ni ya aish...........heheeheh...

  50. sya baru join wasaber.... mcmana mau dapat logo wsb...

Respon Anda...

Jangan tengok jak bah! Dikomen terusss!! :D

Nota : Pakai bahasa Sabah pun bulih bah! :)

Let's share your views with other Wasabers at WSB Community Forum.

Boleh gunakan tag HTML berikut: <b>, <i>, <a>

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Followers

Facebook WSB Badge

Geng WSB