Loonaq_06Ogos-09November Dapatkan Domain Termurah
Dari NetKL serendah RM29.95 setahun! Beriklan disini

BLOG OF THE MONTH : Edisi September 2010

14 comments
Tahniah kepada...
Blog ini tampil dengan idea yang menarik, kreatif, serta pengisian blog yang bersahaja. Selain itu, blog ini terpilih juga kerana telah memenuhi kriteria yang diinginkan. Melalui tinjauan WSB, blog ini banyak memaparkan hasil fotografi yang chantek, menarik dan tertarik. Input blog ini banyak berkongsi cerita tentang diari hidup, perkongsian info, fotografi termasuklah al-kisah tentang kamera dan yang berkaitan dengan item tersebut.

ps : Kepada yang berminat dengan dunia fotografi, silalah bertanya kepada saudara Sasa a.k.a tuan tanah AKU is AKU. Jangan malu bertanya, nanti sesat jalan. hehehe.

*updated* 
WSB : Apakah perasaan anda selepas terpilih menjadi "WSB BLOG OF THE MONTH : Edisi September"?

AKU is AKU : Wow! terimas kepada encik Admin Wasaber, jugak kepada semua Wasabers. Dapat rekomen blog of the month di WSB. Caya la encik Admin. Sory jugak sebab aku lambat respon. Tadi pergi tembak gambar orang kahwin, entah tiba-tiba hujan. Harjadah betul, tak pasal-pasal aku sangkut, stay sana lama.

WSB : Apa kata anda tentang WSB?

AKU is AKU : WSB ni memang best, tujuannya bukan setakat untuk up trafik malah jugak satu tempat komuniti berkumpul dan berbincang, berkongsi idea dan maklumat. Memang meriah. Kalau nak buat kawan, sila datang sini.


Sepatah dua kata dari Sasa Al-Sharif a.k.a AKU is AKU author.

"Best la aku cakap kat korang. Blog komuniti ni masih baru lagi. Tapi memang lain dari yang lain sikit. Kalau tak pecaya korang pergi tengok sendiri. Lupa bagitau yang tu komuniti khas untuk Sabahan Bloggers, tapi aku rasa geng semenanjung yang keja di Sabah tu, lepak atau study di sini pun kompem la boleh join dan dialu-alukan. Kalau tak pecaya pergi la jenguk sendiri. Ok kan Encik Admin? Sabahan ok bah! Jom meramaikan komuniti ni. Yabedabeduuu!!!"


To all Wasabers, jom lawat 
sebagai lawatan tahniah! Jom serang!   

Kepada wasaber sekalian, "WSB BLOG OF THE MONTH : October Edition" akan memilih satu lagi blog pada akhir bulan ini. Persiapkan blog anda Wasabers!
LOTs OF LOVE & JOY to WASABERS. ;)

14 Respon dari Wasaber.

  1. tahniah!!! yehaaaa! nice3!!! yb mau datang berkunjung!! sedia karpet merah!! wakakaka!

  2. yabedabeduuu!! aku rupanya.. haha.. sila la datang.. secara expres aku siap buat entri

  3. Admin says:

    Hehehe..sasa..sila reply emel WSB utk kemaskini entry ni.. :)

  4. dah reply jam10 lebih td. ada bz sikit layan function orang kawin begambar2. ohoo..

  5. Admin says:

    Ok²..tQ..entry sudah diupdate..aku bg ko URL image tu..ko wat la HTML tag image tu k...

  6. Admin says:

    Mahira : get ready for October WSB BOTM..:)

  7. aku pun mau la befotografi~ wakakakaka!

  8. Admin says:

    ramai gak wasaber y minat fotografi tau..sehingga aku sendiri pun tanam keinginan utk mjadi fotografi..tp pringkat balai raya la..hee..bkn mcm sasa & mahira ni..shot drg cool jak..cantik jak..keh²

  9. saya setuju, memang si sasa layak ni dapat, hihihi :)

  10. WSB says:

    @Azura, WSB BOTM : October Edition akan dipilih melalui voting poll.Pilih dr 3 tbaik..hee

  11. Eric says:

    apa bah semua kriteria yang perlu utuk menang nih? saya pun mau juga nih hahahaha

  12. Admin says:

    @eric. leh cek dsini

    http://wearesabahanbloggermania.blogspot.com/2010/09/wsb-blog-of-month-coming-soon.html

    cek la k..keh²

  13. hehehe! semua berusaha!!!!! yeahhhh!! hahaahaahha! jangan jak blog c admin dapat, lain suda itu~ wakakakaka! :'P

Respon Anda...

Jangan tengok jak bah! Dikomen terusss!! :D

Nota : Pakai bahasa Sabah pun bulih bah! :)

Let's share your views with other Wasabers at WSB Community Forum.

Boleh gunakan tag HTML berikut: <b>, <i>, <a>

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Followers

Facebook WSB Badge

Geng WSB