Loonaq_06Ogos-09November Dapatkan Domain Termurah
Dari NetKL serendah RM29.95 setahun! Beriklan disini

Rekaan Logo WSB - Wasaber Memang Kreatif

16 comments
Assalamualaikum dan salam sejahtera~

Beberapa hari yang lalu, WSB meminta sumbangan idea kreatif dari para Wasaber untuk mereka bentuk logo WSB dengan apa cara sekali pun menggunakan material di sekeliling anda atau melukis atau menyusun atur sesebuah benda sehinggalah membentuk perkataan "WSB" dengan kreatifnya. Kemudian tangkap gambar rekaan tersebut menggunakan kamera handphone. Ramai juga Wasaber yang turut serta memberi sokongan dan menyumbang rekaan logo mereka. Memang sporting.
Kepada yang ingin menyumbangkan kreativiti mereka, hantarkan penyertaan anda ke shout@wsbmania.com (sertakan URL blog anda)

Berikut antara rekaan logo WSB yang telah dihantar kepada WSB. Saksikan!



Lihat album penuh - Rekaan Logo WSB

1. Setiap gambar akan di-rating di bahagian penerangan setiap gambar melalui pemberian bintang.

2. Setiap gambar juga akan disertai dengan URL blog pengirim gambar tersebut. (Trafik tuuuuu. Ehehe..)

3. Mana-mana gambar yang terpilih akan dijadikan Gambar Profil bagi WSB Fan Page untuk tempoh tertentu. (Trafik lagi tuuuu..^^)


Teruskan memerah otak dan menjadi kreatif di WSB. Hidup WSB!

16 Respon dari Wasaber.

  1. wow!! hahaha. nanti lah.

  2. mOoN says:

    smart eh...yg 1st tu lawa...

  3. Zurina J. says:

    Wohoo! Cool! :q
    sy mau jg... :s

  4. waa.. bestnya~~ cepat la abis paper killer xm.. maw send juga^^

  5. Alfian J. says:

    @catherine-
    Ba rin, pa tunggu lg..hnatar la..:a

  6. Alfian J. says:

    @sweetandspicy
    Teda tempoh ni. Hantar jak k..:q

  7. Alfian J. says:

    @mOoN
    Yang first ka? Dalam album tu pun banyak juga lawa-lawa. :d

  8. Alfian J. says:

    @Zurina J.
    Bila lagi mau design ni? Lambat tul..:j

  9. Alfian J. says:

    @scarletmihuhu
    Ok..kami di WSB tunggu rekaan logo ko ar scarlet..ehehe :a

  10. owhhh~!!! semart ohhh...hehehe

  11. mai says:

    yang last tu yang unik

  12. adan says:

    ndak pandai buat logo... tumpang support jak la.. boleh kan..? kekehkeh

  13. Zurina J. says:

    @Alfian J.
    alamak! ndada idea...bg yg buruk seja la dulu...nnti aku design yg lg cantik..keh² :o

Respon Anda...

Jangan tengok jak bah! Dikomen terusss!! :D

Nota : Pakai bahasa Sabah pun bulih bah! :)

Let's share your views with other Wasabers at WSB Community Forum.

Boleh gunakan tag HTML berikut: <b>, <i>, <a>

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Followers

Facebook WSB Badge

Geng WSB