Loonaq_06Ogos-09November Dapatkan Domain Termurah
Dari NetKL serendah RM29.95 setahun! Beriklan disini

Pemenang BOTM : Nama Pura

17 comments
Assalamualaikum dan salam sejahtera~

Lama juga proses penilaian diambil untuk memilih pemenang bagi BOTM : Nama Pura. Dengan 10 orang peserta, memang amat sukar bagi juri membuat keputusan kerana rata-rata memang hebat-hebat belaka. Tanpa berlengahkan lagi, kita teruskan kepada pengumuman pemenangnya. Siapa Bakal Menang?

Okay, secara jujurnya memang markah para peserta tidak jauh sangat bezanya. Maklumlah, semua yang join ni otai Wasaber kebanyakkannya. hehe


PEMENANG

PERTAMA: Oyoi'e [entri]

KEDUA: Dang Iwan [entri]

KETIGA: Inang [entri]

TAHNIAH! TAHNIAH!! TAHNIAH!!!


Nama pememang pun pakai Nama Pura jak, maklumlah tema BOTM kan Nama Pura. Kepada pemenang bolehlah berikan alamat anda disini untuk tujuan penghantaran hadiah. Penaja bagi BOTM : Nama Pura ialah SUKA collections. TERIMA KASIH SUKA collections. {kasi 'Like' ramai-ramai page SUKA} 

Ada yang tahu tempat ke-4, ke-5 dan ke-6 memandangkan markah sangat sengit? Iyalah, sikit jak lagi mahu menang, tengok-tengok kalah beberapa markah jak. hehe.

Tempat ke-4: Nana Morgan,
Tempat ke-5: Samizul, dan
Tempat ke-6: Mohd Saiful Amin.

Jangan berputus asa ya. Ketiga-tiga mereka ni mempunyai markah yang rapat-rapat. Bilang orang Sabah, "Tiada nasib ging". hehe. 

Coba lagi di "BOTM : Tempat Bersejarahku". Penaja BOTM tersebut ialah Datin Lina Ramsah. Lumayan tu hadiahnya. jangan lepaskan peluang anda. :)


*Kalau ada sudi menjadi penaja, jangan segan jangan malu ya. Berbakti kepada anak jati Sabah. (^^,)
**Mau promote aktiviti di kawasan anda seperti Pesta Jagung, Pesta Bagandang dll, sila ke pautan ini.

17 Respon dari Wasaber.

  1. zydande says:

    first! hehe..

    Congratulation!

  2. Ruginya nda ikut.hehe syabas la pemenang :D

  3. ainah dua kawanku menang botm ni tau.. mau ikut la juga mn tau menang mcm drg :D

  4. ahaha..itu dia~
    xpa, menang ka kalah yang penting support ba kan !
    btw , wsb otai ! XD
    aku suka itu ...hahaha

  5. Masih bingung2.... X_X

  6. Lina says:

    congrats!! mmg layak mendapat nombor satu

  7. Lina says:

    hamboi..men kasar nampak c admin..datin2 sgala..hahahahahaha

  8. Zurina J. says:

    Tahniah! Nantikan hadiah misteri dari SUKA Collections...:)

  9. Nana Jay says:

    congratts kat yg mnang toe! :D

  10. Alfian J. says:

    @Lina
    Ko kan Datin di Kg Pecah Lin. haha

  11. Alfian J. says:

    @Nrul Hearty
    Ati tu pura² jak tu. Bingung kono. keh²

  12. @Alfian J.

    Fuhhhh...aku rasa hari ni baru aku pecaya aku menang. Kemarin mamai lagi. hehehe! Nway, TQ... :)

  13. @Zurina J.

    Misteri nya danggg... Hehe.. Ok, im waiting. :)

  14. Lina says:

    tuan suka! tuan suka! adiah aku apa??

  15. Alfian J. says:

    @Lina
    Hehe. Tgk di page SUKA collection tu. Lebih kurang camtu lah. Bg jak alamatmu ya. :)

  16. taniah semua para pemenang :)

Respon Anda...

Jangan tengok jak bah! Dikomen terusss!! :D

Nota : Pakai bahasa Sabah pun bulih bah! :)

Let's share your views with other Wasabers at WSB Community Forum.

Boleh gunakan tag HTML berikut: <b>, <i>, <a>

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Followers

Facebook WSB Badge

Geng WSB