Loonaq_06Ogos-09November Dapatkan Domain Termurah
Dari NetKL serendah RM29.95 setahun! Beriklan disini

Pemenang BOTM: Kawasan Bersejarah

12 comments
Assalamualaikum dan salam sejahtera Wasaber!

BOTM yang lalu bertemakan Kawasan Bersejarah telahpun melabuhkan tirainya. Hanya beberapa orang Wasaber sahaja yang turut serta. Wasaber sibuk bah kali kan. Ok, setelah beberapa membuat penilaian dibantu dengan krew WSB sebagai penilai dan penaja menjadi juri jemputan, pemenang telahpun dipilih. Kriteria pemenang dipilih melalui isi kandungan, gambar, maklumat yang disampaikan selain daripada susun atur blog.

BOTM tersebut hanya memilih seorang sahaja pemenang. dan peserta yang BERTUAH tersebut ialah:

ALHAFIZAH A. RAMOS - Sandakan Tea House -

Tahniah diucapkan kepada pemenang. Hadiah yang bakal dimenangi ialah :-

Sebuah beg tangan
Kepada pemenang sila berikan alamat anda kepada admin untuk menuntut hadiah anda. 

Hadiahnya berupa beg tangan kerana pemenangnya adalah perempuan, kalau lelaki yang menang, lain lagi hadiahnya. Sekali lagi Tahniah! :)

Jutaan terima kasih juga tidak dilupakan kepada penaja Wasaber Lina dan butiknya I Love Oldies yang telah sudi menjadi penaja kepada BOTM : Kawasan Bersejarah. Kepada Wasaber yang berminat dengan pakaian vintage dan macam-macam jenis pakaian yang menarik pada harga berpatutan, silalah berkunjung ke butik online Lina, klik sini. Memang bersejarah.

Sampai disini sahaja dulu. WSB mendoakan para Wasaber terus sukses dalam bidang yang diceburi (yang halah saja kena dia ya. hehe). 

Bulan ini BOTM akan berehat. Nantikan BOTM akan datang~

12 Respon dari Wasaber.

  1. siok dpt hdiaj beg dri kak lina..aku mau juga kak! hahaha

  2. N.Aima K says:

    tahniah!!! bah next blog of the month saya taja lah boleh kah?

  3. Tahnian utk pemenang kali ini.

    Saya nampak pengumuman ni mo dekat hujung tahun sudah, ndak sempat ku menghantar. Harap2 BOTM akan datang sya nampak awal sikit.

    Thanks admin sebab menganjurkan aktiviti2 mcm ni ya!

  4. tahniah tahniah tahniah!! ^_____________^

  5. Zurina J. says:

    N. Aima K., sponsor apa? Saya join! Titik!

  6. izaRamos says:

    uinaaaaa aku menang? alhamdulillah. gila ni. hahaha ndak menyangka laek. :P

  7. izaRamos says:

    btw, thanks ucapan semua. and thanks to WSB sebab kasi menang saaaa :)

  8. =_= Bukan aku kasi manang dia aa..

  9. haha risau suda kak Finie, kekeke

    tahniahhhhh menang beg !

Respon Anda...

Jangan tengok jak bah! Dikomen terusss!! :D

Nota : Pakai bahasa Sabah pun bulih bah! :)

Let's share your views with other Wasabers at WSB Community Forum.

Boleh gunakan tag HTML berikut: <b>, <i>, <a>

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Followers

Facebook WSB Badge

Geng WSB